Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Ένα πρωτότυπο κουτί

Βρήκα κατά τύχη αυτές τις φοβερές οδηγίες για ένα κουτί/άλμπουμ.

Θεώρησα ότι θα γίνει ένα πολύ όμορφο δώρο και ξεκίνησα να το κάνω. Μπορώ να πω πως το αποτέλεσμα με ικανοποίησε ακόμα περισσότερο από αυτό που περίμενα. Έγινε πραγματικά ωραίο. Ένα κουτί –  έκπληξη γεμάτο με φωτογραφίες των παιδιών.

Τι πιο όμορφο μπορείς να προσφέρεις;

100_3672.jpg

το κουτί κλειστό και το κουτί ανοιχτό!

100_3668.jpg

4 thoughts on “Ένα πρωτότυπο κουτί

 1. Ο Αλέξανδρος

  Καταπληκτικό! Κορυφαίο! Φανταστικό! Έξοχο! Μήπως έτσι θα πρέπει και να ονομάζεται αντί για «Φοβερό»;-)

  alx

 2. Julia Dream

  Στελλα, το χαρτι ποθ χρησιμοποιησες, τι διαστάσεις είχε? Γιατί η κοπελιά τα λέει σε ιντσες και δεν έχω καμια ιδέα από μετατροπές. Φαντάζομαι ότι αρκεί ενα τετράφωνο χαρτί, αλλά φοβάμαι μήπως πάρω μικρό και μετά το κουτί μου βγει ανύπαρκτο! 🙂 Εσύ από πάνω κόλλησες μόνο τις φωτογραφίες ή και εξτρα χαρτί πολύχρωμο? Σκέφτομαι μήπως κάνω κανενα σχεδιάκι με μαρκαδόρο, ξυλομπογιές ή κάτι τέτοιο! Σε ευχαριστώ πολύ και σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις!

 3. Στέλλα Post author

  Julia_Dream τα χαρτιά που χρησιμοποίησα ήταν 1 χαρτί 23εκ.Χ23εκ., 1 χαρτί 22Χ22 και ένα 21Χ21. Με αυτά γίνεται το κουτί. Για το καπάκι θέλει ένα χαρτί 15,8Χ15,8. Χρησιμοποίησα χαρτόνια (δύο άσπρα και ένα μαύρο για το κουτί και μαύρο για το καπάκι). Μετά χρησιμοποίησα χαρτί περιτυλίγματος και τα διακόσμησα, καθώς και μια κορδέλα. Γίνεται ένα σχετικά μικρό κουτάκι.
  Α, για το σημάδεμα: το 23Χ23 το σημαδεύεις ανά 7,6 εκ., το 22Χ22 ανά 7,3εκ., το 21Χ21 ανά 7εκ. και το καπάκι ανά 3,8εκ.
  Εγώ έκανα τις άκρες του στρογγυλεμένες και δεν έκανα κάτι με μαρκαδόρο. Μετά έκοψα κομμάτια από το χαρτί περιτυλίγματος και τα κόλλησα σε όλες τις άκρες και μετά κόλλησα από πάνω τις φωτογραφίες.
  Πάντως για να ξέρεις, οι μετατροπές είναι εξαιρετικά εύκολες. Απλά γράφεις 3 inches στο google και στο βγάζει σε εκατοστά!!!

  Ελπίζω να βοήθησα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.