Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Πότε θα έρθει το Σαββατοκύριακο;;;

Πρώτη φορά λαχταράω τόσο πολύ το Σαββατοκύριακο. Πρώτη φορά πιάνω τον εαυτό μου να σηκώνεται το πρωί τις δύο τελευταίες μέρες και να εύχεται πραγματικά να ήταν σάββατο… Και η απογοήτευση είναι μεγάλη όταν συνειδητοποιώ πως ακόμα έχουμε μέρες μπροστά μας. Ξέρω, λίγες, αλλά εμένα μου φαίνονται βουνό.

Θέλω ξεκούραση και ηρεμία.

Τις τελευταίες μέρες μετακομίσαμε (για μια ακόμα φορά) το site των Συνταγών. Κι εκεί που λέγαμε πως αυτή τη φορά όλα πήγαν ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα… έπεσαν όλα τα sites μας, δεν είχαμε μαιλ για 2 μέρες, δεν μπορούσαμε να βρούμε άκρη, ξενυχτήσαμε παίρνοντας (μάταια) τηλέφωνα στην εταιρεία που πληρώσαμε, περάσαμε μια μέρα ολόκληρη βλέποντας άδειες οθόνες εκεί που θα έπρεπε να είναι οι σελίδες μας και προσπαθώντας (πάλι μάταια) να έχουμε μια σωστή επικοινωνία με αυτούς τους ανθρώπους που υποτίθεται έχουν 24/7 σέρβις. Μαύρη διάθεση, κούραση και νεύρα.

Ευτυχώς όλα δείχνουν να έχουν επιστρέψει στο φυσιολογικό τώρα. Θα έρθει και το σ/κ που θα πάει…

2 thoughts on “Πότε θα έρθει το Σαββατοκύριακο;;;

 1. Koyan

  Χα, και σε άμεση συμφωνία με τις επιθυμίες της Στέλλας, το σύμπαν έκανε ένα σεισμό και ο υπουργός παιδείας είπε ότι αύριο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Καλαμάτα…. Έτσι άυριο θα κοιμηθούμε περισσότερο.

  Στέλλα, μπορείς να ζητήσεις “ειρήνη στον κόσμο” και “λιγότερη βλακεία στον κόσμο”?

 2. pasta glora

  Παντως αυτο το σαββατοκυριακο πραγματι ηταν ξεχωριστο για ολους
  Καλη ξεκουραση

  χχχ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.