Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Το ξεκίνημα του 38ου χρόνου

Ο νέος χρόνος της ζωής μου ξεκίνησε με λίγο απ’ όλα που έχει γενικά η ζωή. Όμως στις σωστές αναλογίες!

Δηλαδή το Σάββατο είχα το πρωί προετοιμασίες για το μεσημεριανό φαγητό. Οπότε πέρασα μεγάλο μέρος της ημέρας στην κουζίνα, μαγειρεύοντας για φίλους, κάτι που μου αρέσει πολύ! Είχα επίσης άγχος για το αν θα προλάβω και αν θα είναι όλα καλά και ευτυχώς είχα τη φίλη μου τη Σοφία δίπλα, να με συνεφέρει και να μου υπενθυμίσει ότι δεν χρειάζεται το άγχος καθόλου! (μα τι καλή φίλη!)

Το μεσημέρι φάγαμε πραγματικά νόστιμο φαγητό και για επιδόρπιο σουφλέ σοκολάτας, ήπιαμε καλό κρασί και κυρίως ήταν καλή η παρέα, μιλήσαμε, γελάσαμε και περάσαμε θαύμα.

Το απόγευμα είχε ξεκούραση, παιχνίδι με τα παιδιά και βέβαια συμμάζεμα. Όχι το αγαπημένο μου, αλλά πως να το κάνουμε, χρειάζεται κι αυτό!

Και το βραδάκι, ξάπλα στον καναπέ, είδαμε τον τρίτο Ιντιάνα Τζόουνς! Τέλεια λέμε!

Άρα είχαμε: φίλους, μαγειρέματα, καλό κρασί, σουφλέ σοκολάτας, καμία στεναχώρια, παιχνίδι με τα παιδιά και καλή ταινία. Και από την άλλη, λίγο άγχος (με συνεφέραν είπαμε), λίγη γκρίνια (με τα παιδιά αυτά δεν τα γλυτώνεις ποτέ!) και λίγες δουλειές στο σπίτι. Δεν είναι μια τέλεια ζωή αυτή;

Από την άλλη η Κυριακή μας ήταν γεμάτη σχεδόν δουλειά, αλλά τουλάχιστον ήταν δουλειά που μας άρεσε, να φωτογραφίσουμε έναν ξενώνα στο Ελληνικό. Μπορεί να κουραστήκαμε, να μας έπιασε το κεφάλι μας από τον ήλιο και να είχαμε μια μικρή γκρίνια από την αφαγία, αλλά τουλάχιστον κάναμε κατι όμορφο και το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε.

Άρα: “σφύριξε χαρούμενα, μπορείς! Δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής!”

One thought on “Το ξεκίνημα του 38ου χρόνου

  1. Sophia

    Η “καλή σου φίλη” πρέπει λίγο μόνο να αποκτήσει μια καλύτερη σχέση με τον χρόνο (δεν φταίω εγώ πάντα κύριε Πρόεδρε, απλά αυτό το 24ωρο έχει μόνο 24 ώρες!!) γιατί με τα πεντανόστιμα φαγητά και τα γλυκά σου έχει μια πάρα πολύ καλή ήδη!!! Και ξέρεις, κάθε φορά που θα σε πιάνει άγχος ή θα στενοχωριέσαι, θα φέρνεις στο μυαλό σου την σκηνή που αντίκρυζε όποιος έμπαινε από την πόρτα και τα ρόμποκοπ μικρά σου!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
    Αυτό το τρίτο Ιντιάνα Τζόουνς πρέπει να το δούμε ξανά μαζί, θυμάσαι που λέγαμε και τις ατάκες???? Τι ωραία!!! Γιατί το καινούριο, κλείσαμε, θα διαλέξουμε σε ποιά πόλη θα το δούμε όλοι μαζί!!
    Λοιπόν, keep living!!
    ;-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.