Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

18 ή μια οικογένεια ενήλικων…

Τις τελευταίες μέρες πριν έρθει η 24η Ιουνίου, κάναμε όσο περισσότερα αστεία μπορούσαμε στην Ιωάννα για το ότι είναι η μόνη ανήλικη στην οικογένεια, το μόνο παιδί κλπ κλπ. Και αυτό γιατί μετά τις 24 μπήκε και αυτή στην ομάδα των ενηλίκων και πάνε περίπατο όλα τα αστεία!

Δεν ξέρω πώς βρεθήκαμε με δυο ενήλικα παιδιά (χμ, βασικά ξέρω, κάναμε δυο παιδιά και πέρασαν 18 χρόνια από το τελευταίο 😂 ). Είμαι όμως πολύ χαρούμενη γιατί βρεθήκαμε με δυο υπέρχους ανθρώπους, με τους οποίους χαίρομαι να κάνω παρέα και είμαι περήφανη που είμαι μαμά τους!

Η Ιωάννα έχει αποφασίσει να ακολουθήσει καλλιτεχνική πορεία. Illustration. Ένα ακόμα φανταστικό πράγμα που πήρε από τη μαμά της! 😂 Έχει αλλάξει πολύ μέσα στα τελευταία χρόνια και έχει γίνει σοβαρή και υπεύθυνη, ξέρει πού χρειάζεται βελτίωση και το προσπαθεί, σκέφτεται πολύ σοβαρά πριν αποφασίσει κάτι, διαλέγει καλύτερα τις παρέες της και γενικά είναι πολύ ώριμη.

Της αρέσει να κάνει skate, έχει εντελώς δικό της στυλ ντυσίματος και έχει τα μακρύτερα κανιά!

Εννοείται πως είναι καμιά δεκαριά πόντους πιο ψηλή από εμένα πλέον! Μοιραζόμαστε όμως παπούτσια και μπλούζες, αλλά και βαφές μαλλιών, με βγάζει για ψώνια, μου δίνει συμβουλές για τα μαλλιά μου, μου φτιάχνει τα νύχια! Μοιραζόμαστε ιδέες για κατασκευές, νέες τεχνικές. Μας φτιάχνει νέες συνταγές (ή και παλιές). Και φυσικά παίρνω τη συμβουλή της για το Ινσταγκραμ 😂

Εντάξει, είναι περίεργο όταν σκέφτομαι πως είμαστε μια οικογένεια ενηλίκων πλέον, αλλά από την άλλη είναι και πολύ ωραίο! Τουλάχιστον προς το παρόν, που είμαστε όλοι μαζεμένοι εδώ…

One thought on “18 ή μια οικογένεια ενήλικων…

  1. ΙΩΆΝΝΑ ΤΣΑΛΑ

    πάντα ευτυχισμένοι νάστε
    Είστε σούπερ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.