Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Μια μεγάλη αλλαγή…

σχεδιάζαμε στη σελίδα των συνταγών της παρέας.

Χτες το βραδυ, την ολοκληρώσαμε. Δηλαδή υπάρχουν ακόμα μικροπροβλήματα και διορθώσεις, αλλά η πολύ δουλειά έχει γίνει. Έχουμε δουλέψει πολύ, έχουμε ξενυχτήσει, έχουμε χάσει τον ύπνο μας, αλλά… τελείωσε. Νιώθω να έχει φύγει ένα βάρος. Και νιώθω και περήφανη για το αποτέλεσμα.

Τον τελευταίο καιρό, το site αυτό έχει γίνει η κύρια δουλειά μου. Γι’ αυτό παλεύω, με αυτό ασχολούμαι όλη μέρα. Ελπίζω μέσα σε αυτή τη χρονιά να μας αποζημιώσει κιόλας για τη δουλειά μας… Είναι όμως εξαιρετική χαρά για μένα, μεγάλη περηφάνια και με ανεβάζει τρομερά, το να βλέπω αυτό το προτζεκτάκι, που ξεκίνησε τόσο ταπεινά, να μεγαλώνει καθημερινά, να συζητιέται, να έχει γίνει χώρος καθημερινής συνάντησης για τόσα άτομα, να γίνεται γνωστό. Είναι πραγματικά το τρίτο μας παιδί!

Και μια που λέω για παιδιά, σας βάζω και μια φωτογραφία της εορτάζουσας σήμερα Ιωάννας, να διαβάζει το βιβλίο με τα παραμύθια της. Μα έχω τόσους λόγους για να είμαι περήφανη εντέλει!

ΥΓ Με τόση δουλειά, δεν έχω προλάβει να γράψω πολύ σημαντικά ποστς τις προηγούμενες μέρες. Θα το κάνω σιγά σιγά όμως, μεταχρονολογημένα (ή όπως λέγεται 🙂 ) γιατί δεν θέλω να τα αφήσω.  Σιγά σιγά…

3 thoughts on “Μια μεγάλη αλλαγή…

 1. Sophia

  Δεν το πίστευα ότι μπορεί να γίνει ακόμα πιο καταπληκτικό, αλλά ΝΑΙ, είναι γεγονός!! Έγινε ακόμα πιο τέλειο!!! (Πσσστ… θέλω κι άλλα καρτελάκια….. καμιά 50αριά κατά προτίμηση)!!! Και πότε θα φτιάξουμε πανετόνε είπαμε?
  ;-P

 2. Saigon & Baygon Inc.

  Καταπληκτικό το blog σας, είστε μια υπέροχη οικογένεια και θέλουμε πολύ να καταφέρουμε κι εμείς να μεγαλώσουμε το παιδάκι μας (που θα γεννηθεί πριν το φετινό Πάσχα!) όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να γίνει ευτυχισμένο…
  Από προχτές που σας ανακάλυψα, διάβασα το μεγαλύτερο μέρος του αρχείου (σίγουρα όλα ανεξαιρέτως τα posts με οικογενειακές περιπέτειες κλπ.), από το ξεκίνημα μέχρι και τώρα. Κρίμα να μένουμε τόσο μακριά!
  Θερμά χαιρετίσματα από τη βόρεια Ελλάδα,

  Saigon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.