Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Μεταμφιέσεις!

Είμαστε στην Αθήνα εκτάκτως για τις μέρες αυτές, ο Κωνσταντίνος είναι ταξίδι κι εγώ έχω γενικώς δουλίτσα.

Κάτι λοιπόν που έχω δουλειά, κάτι που είναι ευκαιρία να δούμε τη γιαγιά που μας λείπει, κάτι που η φιλενάδα μου έχει προβλήματα εδώ, κάτι που βαριέμαι λιγάκι, έχουμε ψιλοκλειστεί στο σπίτι. Τα παιδιά έχουν λαλήσει ελαφρώς και εισβάλλουν στο δωμάτιο που κάθομαι και δουλεύω, έχοντας στα χέρια τους ένα σωρό κολιέ και σκουλαρίκια και βραχιόλια.

“Θα σε κάνουμε βασίλισσα” ήταν η δήλωση. Και πράγματι με φορτώσαν με ένα σωρό “κοσμήματα”. Στα αυτιά μου μπορεί και να είχα από 2 ζευγάρια σκουλαρίκια στην κάθε τρύπα! Τι βραχιόλια, τι κολιέ, τι σκουλαρίκια, στο κεφάλι, στο λαιμό, στα αυτιά, στα χέρια… Το γεγονός πως δε βρήκαν δαχτυλίδα δεν τα πτόησε. Μου φορέσαν ΚΑΙ εκεί σκουλαρίκια. Έτσι λοιπόν έγινε η βασίλισσα Στέλλα.

Και μετά ήρθε η Ιωάννα μεταμφιεσμένη και αυτή. Μου δήλωσε πως είναι η κόρη ινδιάνου ηγούμενου (!!!!).

dscf7225 dscf7231

2 thoughts on “Μεταμφιέσεις!

  1. Sophia

    XAXA, άσε και είμασταν προχτές σε μαγαζί με χάντρες για να πάρουμε να φτιάξουνε κολιέ τα πιτσιρίκια, δεν ήξερα να πάρω να στείλω και στα δικά σου μισό φορτηγό!!!
    Έτσι, έτσι την φιλενάδα μου βασίλισσα να την έχετε όλοι!!
    ;-D

  2. Τράγα

    Μετά φταίω εγώ και φαίνομαι ΚΑΙ κακιά αμα πω καμμιά κουβέντα παραπάνω!!!!…Εχεις ξεφύγει λεμε!!!…χαχαχαχαχαχαχα…κανόνισε να μου ρθείς με καμμιά τέτοια εμφάνιση….αυτο σου λέω μονο!!!! :P:P:P:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.