Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Τα κουστούμια και οι γάμοι

Μου παραπονιούνται ότι έχω παραμελήσει λέει το μπλογκ και έχω δυο εβδομάδες να γράψω. Καλοκαιράκι παιδιάααααα. Άμα δε γράφω σημαίνει πως ή δεν έχω και τίποτα αξιόλογο ή περνάω τόσο καλά που βαριέμαι να κάτσω μπροστά στον υπολογιστή και να κάνω ποστ 🙂

Σε αυτή την περίπτωση συνέβησαν και τα δύο. Πρώτον γυρίσαμε από τις διακοπές και μια εβδομάδα δεν πήραμε ανάσα (3 εβδομάδες που λείπεις, μετά σε περιμένουν όλα). Δεύτερον είχαμε γάμους και πανηγύρια και επισκέψεις από φίλους.

Ας τα δούμε σιγά σιγά τώρα λοιπόν που έχω όρεξη και χρόνο.

Γάμοι:

3 Σαββατοκύριακα στη σειρά έχουμε γάμους. Στους δύο από αυτούς η Ιωάννα παρανυφάκι και στον ένα και ο Γιώργος παραγαμπράκι (θεία είναι αυτή 🙂 ).

Για την Ιωάννα είχαμε πρόβες. Για τον Γιώργο έπρεπε να αγοράσουμε κουστούμι. Επειδή το θέλαμε μπλε σκούρο να ταιριάζει με τον γαμπρό, αυτό αποδείχτηκε πιο δύσκολο από ό,τι περιμέναμε. Καλοκαίρι και μπλε σκούρο προφανώς δεν ταιριάζει. Μετά από πολύ ψάξιμο, καταλήξαμε να αγοράσουμε ένα ανοιχτό μπεζ με μια λεπτή ρίγα (πολύ όμορφο είναι η αλήθεια), με γαλάζιο πουκάμισο να ταιριάζει με τη νύφη. Αφού το αγοράσαμε και το φόρεσε και κορδώθηκε γεμάτος περηφάνια, μαθαίνουμε πως έχει ένα μπλε κουστούμι στο νούμερό του στην Κόρινθο. Και επειδή ήμασταν δίπλα στις διακοπές μας, πήγαμε από εκεί. Του ταίριαζε γάντι και το αγοράσαμε. Είπαμε δεν πειράζει, θα επιστρέψουμε το κουστούμι το άλλο να αγοράσουμε κάτι άλλο. Ο Γιώργος ούτε να το ακούσει αυτό 🙂 . Του άρεσε πολύ (είναι γνωστή η παλαβομάρα που έχει με τις γραβάτες, άρα και με τα κουστούμια) και είπε “θα έχω ένα καλό και ένα πρόχειρο κουστούμι” χααχχαχααα. Είναι όμως κούκλος (τι χαζομαμά θεέ μου) και θα του κάνει και του χρόνου αυτό, οπότε δεν φέραμε αντίρρσηση. Πλέον λοιπόν ο Γιώργος έχει πιο πολλά κουστούμια από τον μπαμπά του 🙂 .

Στον πρώτο γάμο που πήγαμε λοιπόν, ο Γιώργος φόρεσε το “πρόχειρο” κουστούμι του και η Ιωάννα το φόρεμα της παρανύφου.

dscf1129

dscf1102

Στον δεύτερο γάμο πήγαμε χτες μόνοι μας. Τώρα το άλλο Σάββατο ξανά, για να τριτώσει για τα καλά το θέμα, έχουμε το γάμο της αδερφής μου. Θα το κάψουμε!!!

5 thoughts on “Τα κουστούμια και οι γάμοι

  1. Sophia

    ΧΑΧΑΧΑ, τώρα λες να ξαναρχίσει η Ιωάννα να τον λέει “άσπρο” όταν θέλει να τον βρίσει??
    ;-Ρ

  2. Nafsika

    Α ωραία, αν το συλλογικό υποσυνείδητο των “συνταγών” βγει αληθινό, ο Γιώργος τουλάχιστον δεν θα έχει να ψάχνεται, έχει κουστούμι και για το γάμο, και για τα βαφτίσια!!!! χιχιχιχι!

    Κουκλιά και τα δύο, φιλιά στον μικρό κύριο και την μικρή κυρία!

  3. Στέλλα Post author

    Και μάλιστα διαφορετικά έτσι; αχαχαχαχαα
    Μόνο φρόντισε να γίνει μέσα στη χρονιά, να του κάνουν ακόμα 😛

  4. Γεωργία

    Εγώ λέω οι συνταγές να πάνε ομαδικώς για ψυχανάλυση γιατί έχουμε σοβαρό προβλημα!!! χαχαχαχαχαχαχαχα….όσο για τα παιδιά δεν το συζητάω…αψογα!!!!!…οχι σαν μερικές μερικές που δεν βγαίνουν καλές στις φώτος!!! χιχιχιχιχι…ονόματα δε λεμεεεεε!!!:P:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.