Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Σηκώθηκα

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια όσων μου ευχήθηκαν για καλή ανάρρωση.

Αυτά που έχω περάσει τις τελευταίες μέρες, ούτε στον εχθρό μου. Έχουν περάσει 10 μέρες κι εγώ είμαι ακόμα κάτω. Έχω περάσει κάμποσες ώρες στα επείγοντα του νοσοκομείου, από δύο φορές σε δερματολόγους, παθολόγους και πνευμονολόγους, έχω αλλάξει δεν ξέρω κι εγώ πόσα φάρμακα, έχω και τα δύο μου χέρια τρυπημένα από τις βελόνες τους και κατάληξη καμία. Δεν ξέρουν και ούτε πρόκειται να μάθουν νομίζω, τι ακριβώς έπαθα. Κάτι ιογενές ήταν μάλλον, το οποίο ξεκίνησε με λοίμωξη του αναπνευστικού, συνέχισε με εξάνθημα (κάτι σαν ιλαρά να φανταστείτε), βήχα φυσικά και πρόβλημα στο συκώτι. Τώρα το εξάνθημα ήταν από ίωση ή από αλλεργία στην αντιβίωση δεν ξέρω (τις κορτιζόνες μου τις παίρνω πάντως), το συκώτι είναι από την ίωση ή από τα φάρμακα, δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι πως μετά από τόσες μέρες εγώ είμαι ακόμα στην πεθερά μου γιατί δεν αντέχω να κάνω τίποτα, είμαι μονίμως κουρασμένη, βήχω, είμαι πουά και έχω μια γλυκερή γεύση στο στόμα μόνιμα.

Πάντως υπάρχουν και θετικά στην όλη υπόθεση (είμαι γνωστή αισιόδοξη). 1. Έχω διαβάσει αρκετά από το εκπληκτικό βιβλίο του Πήτερ Χάμιλτον Pandora’s Star. Γράφει φοβερά, αλλά είναι τεράστια βρε παιδί μου τα βιβλία του. Διαβάζεις διαβάζεις και ακόμα ούτε στη μέση δε φτάνεις. 2. Είδα ξανά αρκετά επεισόδια από το Firefly. Τι εξαιρετική σειρά!

Σε λίγες μέρες θα είμαι καλύτερα και θα έχω όρεξη να γράψω και περισσότερα, να πω και την άποψή μου για τη Γιουροβίζιον, να πω για τις εντυπώσεις μου για τα επείγοντα του νοσοκομείου, να βάλω και καμιά συνταγή στις συνταγές μου, που το έχω παρατήσει τις τελευταίες μέρες. Και θέλω να κάνω και κάνα μπάνιο! Κάνει ζέστη!!!!

3 thoughts on “Σηκώθηκα

 1. Citronella

  Το πιο θετικό και σημαντικό είναι ότι είσαι αισιόδοξη! Έχω ταλαιπωρηθεί με ανάλογα θέματα τα τελευταία χρόνια, και τελικά μόνο αυτό μάς σώζει.

  Εύχομαι περαστικά και γρήγορα!

 2. anemovrochis

  Γλυκειά μου γρήγορα να συνέλθεις απόλυτα και να επανέλθεις στο φυσιολογικό σου χρώμα γιατί δε νομίζω το πουά να σου πολυπηγαίνει, ε; Τι να πω; Σε τρέχει λίγο φέτος ο οργανισμός σου, μήπως θέλει κάτι να σου πει; Όπως, προσπάθησε να
  έχεις λιγότερο άγχος; Ποιός μιλάει… Σκέψου το μπάνιο στη θάλασσα. Πάρε τα πάνω σου και βούτα! Σπλιτς σπλατς, θα ξεπλυθούν όλα…

 3. Ροδομιχάλης

  Περαστικά και καλά μπάνια…
  Εγώ είμαι τέσσερις μέρες στο κρεββάτι με τη μέση μου. Σήμερα σηκώθηκα, αλλά η μέση είναι… για πέταμα. Τα δικά μου μπάνια μάλλον θα αργήσουν ακόμα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.