Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Ο κλέψας του κλέψαντος

Λοιπόν, είμαι καλή. Μόνο έτσι εξηγείται ότι κάποιος έκλεψε το site μου. Και δεν εννοώ πως έκλεψε μια-δυό συνταγές. Εννοώ ότι έκλεψε ΟΛΟ το site.
Να εξηγηθώ: χτες κοίταζα τα στατιστικά για το site με τις συνταγές. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί έχει πολύ περισσότερη κίνηση από ό,τι περίμενα, γράφονται συνέχεια καινούριοι χρήστες, ακούω από παντού καλά λόγια. Κοίταγα λοιπόν να δω από που μου έρχονται όλοι οι επισκέπτες. Και ανάμεσα στα υπόλοιπα sites (στα οποία ξέρω πως ή έχω βάλει εγώ link ή έχει γίνει κάποια αναφορά), είδα και ένα που δεν το αναγνώριζα. Είπα λοιπόν, για να δω τι είναι αυτό που έχει βάλει link για τις συνταγές μου…
Πήγα λοιπόν και βλέπω μια ψιλοάθλια σελίδα η οποία είχε τον τίτλο “1000000 συνταγές από όλο τον κόσμο”. Είχε μια συνταγή πρώτη φάτσα και μερικές υποσελίδες με links. Link όμως για τις συνταγές μου πουθενά. Είπα λοιπόν να κοιτάξω τι είναι αυτές οι ένα εκατομμύριο συνταγές από όλο τον κόσμο. Κοιτάω λίγο τη συνταγή που είχε μπροστά, κάτι μου θύμιζε. Μετά πάω λίγο παρακάτω, είχε άλλες 2-3 συνταγές που όλες κάτι μου θύμιζαν. Και τέλος είχε ένα link που έλεγε “περισσότερες συνταγές”. Το πάτησα και που βρέθηκα λέτε; Στις συνταγές της παρέας… Ορίστε το site λοιπόν με τις ένα εκατομμύριο συνταγές από όλο τον κόσμο. Το δικό μου.
Δεν έχω πρόβλημα φυσικά, γιατί κίνηση στη δική μου σελίδα πάει. Θα μου άρεσε βέβαια να με είχαν απλώς ειδοποιήσει με ένα email…

3 thoughts on “Ο κλέψας του κλέψαντος

 1. Apostolopoulos Paris

  E..το ποστ αυτό έγινε η αιτία να ανακαλύψω το Site με τις συνταγες της παρεας!! Πολύ ΚΑΛΗ δουλειά! οσο για την αντιγραφή…τι περιμένεις τοσα ξέρουν τοσα κάνουν!

  Καλη συνέχεια

 2. Koyan

  Άντε, άντε, και για να χαρεί περισσότερο η σούπερ Στέλλα, γράψτε και καμία συνταγή στο site της.

 3. Θείος Βικέντιος..

  ..στην Ελλάς του 2005..
  και περιμένεις να μην κλέψουν το όμορφο site σου?
  έδω κλέβουν τις μπούρδες..
  αυτό που ειναι και ωραίο..

  και έχει σχέση και με μάσα..
  λεφτα, σεξ, και μάσα…….οι καλύτεροι λόγοι για να γίνει μαλάκας ο Έλληνας..
  τσ.τσ.τσ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.