Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Ναύπλιο για παγωτό

Άντε έφτασα στην τελευταία εκδρομή των διακοπών μας! Πήγαμε κάποια στιγμή και μια επίσκεψη από τη Λίμνη Ηραίου, αλλά τα είδαμε όλα βιαστικά γιατί ήταν αργά. Μας άρεσε και θα πάμε ξανά κάποια στιγμή, οπότε και θα έχει περισσότερες λεπτομέρειες.

Την τελευταία μέρα λοιπόν αποφασίσαμε να φύγουμε το μεσημεράκι και στο δρόμο για Καλαμάτα να κάνουμε μια παράκαμψη στο Ναύπλιο για να φάμε παγωτό από το υπέροχο Ιταλικό παγωτατζίδικο που είχαμε φάει και πέρισυ. Για να καταλάβετε ΠΟΣΟ ωραίο είναι το παγωτό του… Και μάλιστα έχει πολλές πολλές γεύσεις από σορμπέ, που δεν έχουν γάλα και αυγά, ιδανικά για μένα με τη δυσανεξία. Δοκίμασα σοκολάτα με γκράπα που ηταν ίσως το καλύτερο παγωτό που έχω φάει. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω τη σοκολάτα με την καυτερή πιπεριά!

Μετά κάναμε και μια βολτίτσα στο Ναύπλιο, το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά το έχω λατρέψει, μου αρέσει πολύ να περπατάω στα δρομάκια του, να χαζεύω τα μαγαζιά του. Και στα παιδιά άρεσε, τα οποία πήραν το κάτιτις τους από εκεί

nafplio

Και επειδή νομίζω είναι δύσκολο να το δείτε, ο Γιώργος πήρε ένα κολιεδάκι με ένα πλεκτό πολεμιστή και η Ιωάννα μερικά γλυφιτζούρια (στις τσέπες της) και κάτι πλεκτά ανθρωπάκια-σκουλαρίκια.

Τελειώσαμε τις διακοπές μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

nafplio2

5 thoughts on “Ναύπλιο για παγωτό

 1. Nafsika

  Χάθηκε να κάνεις αυτό το ποστ 1 βδομάδα νωρίτερα;;; Ήμασταν Ναύπλιο το προηγούμενο Σκ, φάγαμε πάαααααρα πολύ ωραίο παγωτάκι, αλλά όχι από αυτό το μαγαζί. Νομίζω όμως ότι κατάλαβα ποιο λες, ένα βράδυ περάσαμε και γινόταν λαϊκό προσκύνημα. Τι κρίμα, next time!

 2. Στέλλα Post author

  Αχ τι κρίμα Ναυσικά! Μα το είχα κάνει και πέρισυ αυτό το ποστ…
  Αυτό το μαγαζί έχει το τελειώτερο παγωτό που έχω φάει. Αφράτο και γευστικό, όπως αυτά που τρώγαμε στην Ιταλία. Αχ γιατί να μην είναι λίγο πιο κοντά το Ναύπλιο…
  Την τούρτα την γλυτώνεις αν μου φέρεις 1 κιλο παγωτό από εκεί 😛 😛

 3. zeta_a

  να το δοκιμασεις το παγωτακι και να μας φερεις και την συνταγηηηηηηηηη…… χααχαχαχαχαχαχα… φιλακιααααααααααααα…

 4. Sophia

  Είναι μακριά το Ναύπλιο? ΌΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΑΓΩΤΟ??? ;-ΡΡΡ

  (Άντε, θα οδηγώ εγώ… ;-ΡΡ)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.