Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Νεροτσουλήθρες

Στον Ισθμό κοντά έχει νεροτσουλήθρες. Είχαμε πάει ξανά τον Ιούλιο του 2007 και είχαμε περάσει υπέροχα.

Φέτος το ζητάγανε πολύ τα παιδιά να ξαναπάμε. Εμείς το σκεφτόμασταν λιγάκι, μια που ο Γιώργος πέρισυ είχε σπάσει το δόντι του σε μια και γενικώς ξέρουμε πως χτυπάς εύκολα σε τέτοια μέρη, όμως στο τέλος πήγαμε την προτελευταία μέρα των διακοπών. Ήταν μια πολύ καλή επιλογή, καθώς στην πολυκατοικία είχαν μείνει λίγοι, η μέρα δεν ηταν πάρα πολύ ζεστή και στις νεροτσουλήθρες δεν είχε πάρα πολύ κόσμο. Έτσι το ευχαριστηθήκαμε πάρα πάρα πολύ.

nerotsoulithres1

Τα δυο πιτσιρίκια πέφτουν

nerotsoulithres2

Μεγάλη επιτυχία είχε η μαύρη κλειστή νεροτσουλήθρα. Συνέχεια εκεί πήγαιναν.

nerotsoulithres3

Εγώ μέσα στο ποταμάκι

Μείναμε σχεδόν μέχρι να κλείσει, δεν είχαμε κανένα ατύχημα και διασκεδάσαμε όλοι πολύ! Τα παιδιά σχεδόν παραπάταγαν από την κούραση όταν φύγαμε 🙂

3 thoughts on “Νεροτσουλήθρες

 1. Sophia

  Χεχε, καλό κόλπο για να πέφτουν τέζα και καθαρά τα πιτσιρίκια για ύπνο!!
  ;-ΡΡΡ

 2. Κάλλη

  Όντως ωραίος τρόπος να βάζεις τα παιδιά για ύπνο με την μία! Αν & εμένα μικρά ακόμη, ο πιτσιρίκος τα φοβάται τα πολλά πολλά που έχουν οι νεροτσουλήθρες… αλλά κόρη-μάνα-μπαμπάς το ευχαριστιόμαστε! Δεν έχουμε απισκεφτεί τις νεροτσουλήθρες αυτές αλλά φαίνονται υπέροχες!

 3. Στέλλα Post author

  Πράγματι τέζα και πεντακάθαρα 🙂 ΚΑΙ ευχαριστημένα!
  Κάλλη δεν έχουμε πάει σε άλλο τέτοιο συγκρότημα νεροτσουληθρών ( 😛 ), αλλά είναι πολύ ωραία εκεί πέρα, με 6 νεροτσουλήθρες για μεγάλους και μια διπλή για μικρά παιδιά, με μια μεγάλη πισίνα και ένα “ποταμάκι”. Περνάς πολύ ευχάριστα τη μέρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.