Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Τι αγαπώ…

Η Κάλλη με προσκάλεσε σε ένα παιχνιδάκι γνωριμίας, να γράψω 10 πράγματα που αγαπώ. Δεν είμαι και πολύ καλή σε αυτά, θα γράψω 10 πράγματα και μετά, κάθε τόσο, θα μου έρχονται πράγματα που αγαπώ περισσότερο και δεν τα έγραψα και θα λέω “μα καλά, ΑΥΤΟ δε σκέφτηκα;;;”.

Δεν πειράζει, ας ξεκινήσω με αυτά τα 10 που θα μου έρθουν πρώτα στο μυαλό:

1. Την οικογένειά μου. Πάνω από όλα τα άλλα.

2. Τους φίλους μου. Η ζωή δε θα ήταν τόσο καλή χωρίς φίλους…

3. Τα παιχνίδια. Μεγάλη κατηγορία αυτή 🙂 Παιχνίδια ηλεκτρονικά ή επιτραπέζια, από τάβλι μέχρι ρισκ, σε υπολογιστή, wii, παιχνιδομηχανές, ό,τι να’ ναι. Μου αρέσει πολύ να παίζω!

4. Τα βιβλία. Κυρίως επιστημονική φαντασία και φάνταζι, αλλά θα διαβάσω και απλή λογοτεχνία, αστυνομικά, τρόμου…

5. Τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον κόσμο όλο! Αλλά και μια εκδρομή εδώ δίπλα δεν μου κακοπέφτει ποτέ.

6. Τα γλυκά. Τι να κάνω, αδυναμίες είναι αυτές. Άλλωστε η αγάπη μου για το φαγητό και τα γλυκά ήταν η πηγή έμπνευσης των Συνταγών της Παρέας και η κινητήρια δύναμη πίσω τους.

7. Το κινέζικο φαγητό. Για να μην πω “το καλό φαγητό” που είναι πολύ γενικό, είπα να το κάνω λίγο πιο συγκεκριμένο. Μου αρέσει το καλό φαγητό (δες το ν.6 από πάνω), αλλά έχω μια αδυναμία στο κινέζικο και τα γλυκόξινα 🙂

8. Τη δημιουργία. Όχι μόνο αγαπώ, αλλά έχω ανάγκη να δημιουργώ πράγματα. Μπορεί να είναι ξυλόγλυπτα, βελονάκι, κατασκευές που κάνω με τα παιδιά, παζλ, έπιπλα, ή απλώς και μόνο ένα εμφανίσιμο γλυκό.  Αλλά αν δε φτιάξω κάτι, με τρώνε τα χέρια μου 🙂

9. Το ίντερνετ. 🙂 Χαζό λιγάκι; Μα το ίντερνετ μου έχει δώσει φίλους, μου έχει δώσει δουλειά, μου έχει δώσει διασκέδαση, μου έχει δώσει γνώσεις και πληροφόρηση.

10. Την Καλαμάτα. Είναι μια πόλη όμορφη, με θάλασσα, με βουνό και περνάω πολύ όμορφα και ήρεμα εδώ.

Ορίστε λοιπόν 10 από τα πράγματα που αγαπώ. 10 μεγάλα πράγματα που το καθένα περικλύει πολλά μέσα του. Υπάρχουν φυσικά και πολλά μικρά πράγματα που αγαπώ και ίσως μια μέρα που θα έχω κέφι να τα γράψω και αυτά.

Ο τρίτος κανόνας λέει πως τώρα πρέπει να καλέσω 10 ακόμα άτομα να παίξουν.  Οι περισσότεροι όμως έχουν ήδη γράψει. Οπότε θα τον προσπεράσω αυτόν τον κανόνα και όποιος θέλει να το συνεχίσει, ας μου το γράψει στα σχόλια.

6 thoughts on “Τι αγαπώ…

 1. Γεωργία

  Λοιπον…στο νουμερο 2 αν δεν κανεις ξεχωριστη κατηγορια για μενα…την εβαψες!!!!! :P:P:P

 2. kalli

  Λοιπόν όποτε έρθεις κατά Αθήνα μεριά, μιας και αγαπάς το καλό φαγητό θα φάμε στο μαγαζί που δουλεύει ο άντρας μου (σεφ στο επάγγελμα)! Αυτό δεν το αλλάζω και εγώ με τίποτα, το καλό φαγητό!

 3. Amalia

  Λοιπόν, συμφωνώ και με τα δέκα…… αλλά και με τους συνδυασμούς τους, π.χ. το 1, το 7, το 6, και το 10, δλδ. κινέζικο με την οικογένειά μου στην Καλαμάτα, και μετά γλυκό στου Αθανασίου… (!!!)

  ΥΓ Νέα φίλη της παρέας σας

 4. Στέλλα Post author

  Γιωργία μου μην ανησυχείς, είσαι κατηγορία από μόνη σουουουουου!!! (δεν αναφέρω την ονομασία της κατηγορίας εδώ, αυτά πριβέ χαχαχαχαχαα)

  kalli πολύ ευχαρίστως να επισκεφθούμε το μαγαζί που δουλεύει ο άντρας σου. Περιμένουμε πρόσκληση 🙂

  Αμαλία καλή αυτή η σκέψη με τους συνδιασμούς 🙂 Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

 5. Pingback: Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα » Blog Archive » Τι δεν μου αρέσει

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.