Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Διακοπές

3 ολόκληρες εβδομάδες.

Ούτε που θυμάμαι πότε είχαμε ξανά τόσες μέρες μαζεμένες. Το κακό είναι πως πάντα όταν έχεις χρόνο δεν έχεις χρήμα και το ανάποδο. Και φέτος με το σπίτι, το χρήμα είναι κάπως δυσεύρετο. Επίσης έχουμε και τους μαστόρους που αν δεν τους κυνηγήσεις, στο σπίτι δεν πρόκειται να μπεις ούτε το 3012 που είπε και η Ιωάννα.

Έτσι για μερικές μέρες θα είμαστε εδώ, να τελειώσουμε με τις συζητήσεις με τους μαστόρους, να το πάρουμε απόφαση πως θα καθυστερήσουμε, να ετοιμαστούμε και μετά να φύγουμε.

Πρόγραμμα φιξ δεν υπάρχει ακόμα. Θα πάμε μια εβδομάδα περίπου με τον πατέρα μου διακοπές με το σκάφος. Ο πατέρας μου έχει ήδη ξεκινήσει και εμείς θα τον βρούμε κάπου (ίσως στο Ναύπλιο). Όταν γυρίσουμε από εκεί, μάλλον θα πάμε κάμπινγκ στη Φοινικούντα. Για λίγο είχαμε μισοαποφασίσει να πάμε στην Κίμωλο, αλλά, εκτός των έξτρα χρημάτων που θα κοστίσει, τα δρομολόγια δε μας βόλευαν καθόλου. Θα το συζητήσουμε λίγο ακόμα, μπας και βρούμε καμιά άλλη ιδέα. Κανένα καλό κάμπινγκ στην Πελοπόννησο ή στη γύρω περιοχή ξέρετε;
Θα προσπαθήσω να μην ασχολούμαι τόσο με τον υπολογιστή αυτές τις μέρες, αλλά εθισμός είναι αυτος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.