Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Βόλτες στην αυλή

Αυτές τις εβδομάδες, με όλο το καθησιό λόγω εκλογών που είχαν τα παιδιά, ήταν λίγο πιο δύσκολες. Όχι όσο για γονείς που εργάζονται κανονικά έξω από το σπίτι τους, αλλά όπως και να το κάνεις δύσκολα. Όταν είναι δυο παιδιά στο σπίτι μέσα ενώ προσπαθείς να δουλεψεις, όσο και να ξέρουν πως έχεις δουλειά, πάντα κάτι θα θέλουν, θα σε ρωτήσουν, θα ζητήσουν… Η δουλειά πάει περίπατο.

Όσο και να είναι αυτό όμως δύσκολο, είναι πάντα ωραίο να τα βλέπεις να παίζουν, ανέμελα, χωρίς υποχρεώσεις.

Η Ιωάννα βγήκε στην αυλή να κάνει ποδήλατο και δεν άντεξα να μη βγάλω μερικές φωτογραφίες. Μου φάνηκε τόσο ωραία μέσα στην πρασινάδα 🙂

Και όταν βαρέθηκε, βρήκε να κάνει μια κατασκευή:

Μια φλούδα μανταρινιού μετατράπηκε με τη βοήθεια ενός συραπτικού με μερικών κομματιών χαρτί σε καμηλοπάρδαλη 🙂

Α και η καλύτερη ατάκα: όποιος είναι 40 χρονών, είναι πλέον μικρός παππούς/γιαγιά κατά την Ιωάννα. Λίγοι μήνες μου έμειναν….

5 thoughts on “Βόλτες στην αυλή

 1. Sophia

  XAXAXAXAXAXAXA, η Ιωάννα και ο ανιψιός μου θα κάνουνε εξαιρετική παρέα!!!!! ΧΑΧΑΧΑ, έλα ρε, γιαγιά… ;-ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

 2. Flora

  Έχεις δίκιο Στέλλα, τρομερά δύσκολο να δουλέυεις από το σπίτι με τα παιδιά μέσα! Εμείς αρρωστήσαμε κιόλας και το κάναμε 6ήμερο! Πάντως παρόλο που μου βγήκε ξινό σήμερα, τον χάρηκα τον δικό μου πολύ αν και άρρωστο! Να τα χαιρεσαι και τα δύο τα παιδάκια σου, αν και πολύ με στεναχώρησε η Ιωάννα! Είμαι ήδη γιαγιά!!!

 3. Στέλλα Post author

  Μικρή γιαγιά Φλώρα μου, ΜΙΚΡΗ. Μη το ξεχνάς 🙂
  Για το κανονική γιαγιά έχουμε ακόμα καιρό 😛

 4. Στέλλα

  Σίγουρα είναι δύσκολες οι αργίες και για τους γονείς που δουλεύουν σπίτι και για όσους δουλεύουν εκτός σπιτιού!Αλλά για τα παιδιά,όπως είπατε κι εσείς,είναι ό,τι καλύτερο!Αυτά θα έχουν να θυμούνται,έτσι θα δημιουργήσουν ωραίες αναμνήσεις και είναι και ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση από τα πολλά μαθήματα και τα βαριά προγράμματα….
  Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες!Η Ιωάννα δείχνει να το χαίρεται πολύ!Και η χειροτεχνία που έφτιαξε πραγματικά πανέμορφη!Πολύ μου αρέσει τα παιδιά να εκτονώνουν τη βαρεμάρα τους σε δημιουργικά πράγματα,πόσο μάλλον χειρωνακτικά,από το να σαπίζουν όλη μέρα στα video games….Nα τους χαίρεσαι,Στελίτσα μου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.