Χτες το πρωί ο ψαράς μου πήγε με τη βάρκα πρώτη φορά για ψάρεμα.
Ξύπνησε από τις 6.30, έφτιαξε καφέ, φόρτωσε πετονιές, δολώματα και λοιπά σύνεργα, πήρε τον αδελφό του και εξορμήσανε στις θάλασσες!
Δυστυχώς τους έπιασε βροχή και μπόρα και τα μάζεψαν άρον άρον. Έτσι δεν πρόλαβαν οι καημένοι να φέρουν πίσω τις καλαθούνες με τα ψάρια που μας είχαν υποσχεθεί.
Πάντως τα ψαράκια μας τα φάγαμε:
Και ήταν και πεντανόστιμα!
Α, ωραία, κάτσε να ανανεώσω την άδεια ψαρέματος λοιπόν!!! Θα έχουμε πάλι σκηνές απείρου κάλου στο Λιμεναρχείο, χοχοχοχοχοχοχοχο….
Καλή αρχή και στο ψάρεμα!Εύχομαι να φάτε πολλά φρέσκα και νόστιμα ψάρια και να έχουμε και πολύ ωραίες παρεοσυνταγές με αφορμή αυτά!Κι αν καμιά φορά δεν πάει καλά η ψαρία,απλά θα παίρνετα κρέατα και σουβλάκια στο γυρισμό!Συνηθισμένο κόλπο των ψαράδων…Καλές θάλασσες και καλές ψαριές!!!!