Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Χειμώνιασε επιτέλους!

Δεν παραπονιέμαι βέβαια που είχε καλό καιρό, που φοράγαμε ακόμα τα κοντομάνικά μας, που δεν είχαμε ανάψει καλοριφέρ.

Όμως ε, καλός είναι και ο χειμώνας για λίγο 🙂 Να χουχουλιάσουμε στο πάπλωμά μας, να βάλουμε ένα πουλοβεράκι και φυσικά να φορέσουμε και τα κασκόλ μας (τα οποία λατρεύω)

Από χτες το πρωί ο καιρός άλλαξε εντελώς. Μέσα σε μια νύχτα ήρθε ο χειμώνας 🙂 Πλέον θέλεις γάντια αν πάρεις το ποδήλατο το πρωί και βέβαια πρέπει να βάλεις μπουφάν για να βγεις από το σπίτι.

Μάλλον ήρθε η ώρα να κατεβάσω τα χειμωνιάτικά μου χαχααχχαχα.

6 thoughts on “Χειμώνιασε επιτέλους!

 1. philos

  ναι ναι να τα κατεβασετε και να πάτε κάπου που θα χιονίσει να τα δοκιμάσετε! 😉

 2. Στέλλα Post author

  Philos στο τσακ είμαι να τους ξεσηκώσω 🙂 Πάρε τηλέφωνο τον Κωνσταντίνο να τον πείσεις! Και αν τα καταφέρεις θα φέρουμε και τούρτα χαχαχαχαχαχαχααχα.

 3. Sophia

  Και που λες, φιλενάδα, ξεκινάω κι εγώ πουρνό πουρνό χτες, από τον εξωτικό νότο, με την κλασσική αμφίεση κοντομάνικο-τζην… και φτάνοντας στην εξίσου ξωτική Ηλεία, κάτι δεν μου πήγαινε καλά… κοιτώ θερμοκρασία στο αυτοκίνητο, 5 ΒΑΘΜΟΙ!!!!!!! Αν είναι δυναμόν….

 4. Besixdouze

  Στείλτε μας 2-3 βαθμούς γιατί το δικό μας θερμόμετρο έχει κολλήσει κάτω από το 0 εδώ και μία εβδομάδα! Και φυσικά τα πάντα είναι παγωμένα έξω! Έτσι κι εσείς θα φορέσετε τα όμορφα χειμωνιάτικα σας κι εμείς θα μπορέσουμε να βγούμε έξω για βόλτα χωρίς να τρρρέμουμε!

  Καλό χειμώνα λοιπόν!

 5. Flora

  Δεν κατέβασες ακόμη τα χειμωνιάτικα? Εμείς κόντρα στον καιρό και τα χειμωνιάτικα κατεβάσαμε(άσχετα που δεν τα φορούσαμε) , και τα χαλιά μας βάλαμε στις σωστές ημερομηνίες! Τα χρησιμοποιήσαμε όμως και τα γάντια και τα σκουφιά και τα χοντρά μπουφάν τημ περασμένη εβδομάδα στο Μόναχο και ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Τα πάντα χιονισμένα και στολισμένα! Φαίνεται πως φέραμε λίγο από το κρύο μαζί μας, ευτυχώς, γιατί ο άντρας μου απειλούσε πως δεν θα επέστρεφε πίσω!!!

 6. Στέλλα Post author

  Sophia 5 βαθμούς στην Ηλεία;;;;; wow. Δε νομίζω πως εδώ έχουμε δει 5 πάντως!
  Besixdouze καλή θα ήταν μια τέτοια ανταλλαγή. Όχι τίποτα άλλο, αλλά την Πρωτοχρονιά που θα είμαστε Αγγλία δεν ξερω πως θα αντιμετωπίσουμε τόσο κρύο 🙂
  Flora εμείς χαλιά δε βάζουμε έτσι κι αλλιώς (λόγω ενδοδαπέδιας) και τις δουλειές τις αφήνω μέχρι να είναι απαραίτητο να τις κάνω χαχαχααχχααχχααα. Και με το τρέξιμο που έχει πέσει τον τελευταίο καιρό, ούτε τότε! Εσείς φέρατε τον χειμώνα λοιπόν; άντε μπράβο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.