Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Το γιαπωνέζικο

Μετά το μουσείο λοιπόν είχαμε λίγη ώρα μπροστά μας μέχρι να έρθει η ώρα του φαγητού (είχαμε κλείσει τραπέζι στις 7.30), οπότε πήγαμε για μια φορά ακόμα στο Forbidden Planet. Αυτό γιατί εντέλει ΔΕΝ είχε στο σάιτ τους αυτό που ήθελε ο Γιώργος -ήταν σε προσφορά στο κατάστημα- και είδαμε πως ήταν μεν πιο φτηνό, αλλά λίγο, οπότε θα τα πληρώναμε σε μεταφορικά. Και άλλωστε μια βόλτα ακόμα εκεί μέσα σίγουρα δε μας χάλαγε 🙂 Έτσι τώρα οι βαλίτσες μας θα γεμίσουν Daleks σε κάθε μορφή και μέγεθος και βέβαια Star Wars. Πόλεμος θα γίνει στη βαλίτσα του Γιώργου 😛

Το εστιατόριο ήταν αρκετά κοντά από εκεί. Πήραμε το μετρό, περπατήσαμε και λίγο και βρεθήκαμε στο Benihara. Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας. Κάθεσε σε τραπέζι που έχει γύρω γύρω θέσεις (σαν Π κάπως) και στο κέντρο έχει μια πλάκα στην οποία έρχεται ο σεφ και μαγειρεύει μπροστά σου ό,τι έχεις παραγγείλει. Και βέβαια το κάνει και σόου.

Παραγγέλνεις, σου φέρνουν πρώτα σούπα, μετά σαλάτα και μετά σου έρχεται ο σεφ. Τα παιδιά ήταν ήδη ανοιχτά στην καινούρια αυτή εμπειρία, δοκίμαζαν από ό,τι μας έφερναν και μάλιστα με chop sticks. Όταν όμως ήρθε ο σεφ και άρχισε να κόβει και να μαγειρεύει μπροστά μας, χάζεψαν εντελώς (κι εμείς το ίδιο φυσικά). Έκανε τα αστεία του, έκανε το σόου του, μας έστησε ένα ηφαίστιο από κρεμμύδια

(αυτό ήταν σε διπλανό τραπέζι γιατί στο δικό μας έβγαλα βίντεο)

και πέταξε γαρίδες να τις πιάσει ο Γιώργος με το στόμα του (το οποίο σχεδόν κατάφερε). Και τα παιδιά δοκίμασαν τα πάντα και μάλιστα τους άρεσαν κιόλας. Εντάξει δεν ήταν και τίποτα εξωφρενικά διαφορετικό από αυτά που έχουν ήδη φάει και σίγουρα η ατμόσφαιρα και το σόου σε κάνει να θέλεις να δοκιμάσεις.

Περάσαμε απολύτως τέλεια! Ήταν μια φανταστική εμπειρία.

Μετά από αυτό περπατήσαμε στη Regent str. για να πάμε σε σταθμό του μετρό και ήταν στολισμένη και φωτισμένη και πανέμορφη. Το τέλειο κλείσιμο σε μια τέλεια μέρα!

One thought on “Το γιαπωνέζικο

  1. Sophia

    Αχ, παιδί μου, όπως και να το κάνεις, πολιτισμός.. Ή μάλλον, πολυπολιτισμός!! ;-Ρ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.