Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Γυρίσαμε!

Πέρασαν δυο εβδομάδες διακοπών. Χαλαρώσαμε, ηρεμήσαμε και γυρίσαμε λίγο πιο γεμάτοι εμπειρίες και καλοπέραση.

Το πρώτο που έχω να παρατηρήσω είναι πως δυο εβδομάδες δεν φτάνουν. Την πρώτη εβδομάδα την περνάς ακόμα μέσα στην τσίτα. Είχα νεύρα, αισθανόμουν πως δεν έκανα διακοπές, δεν μπορούσα να ηρεμήσω, παρότι κάναμε εκδρομές, συναντήσαμε φίλους και περνάγαμε καλά. Τη δεύτερη εβδομάδα όμως είχα ηρεμήσει, είχα χαλαρώσει και δεν ήθελα να φύγω με τίποτα. Νομίζω χρειαζόμουν μια ακόμα εβδομάδα, ώστε να φτάσω στο σημείο να βαρεθώ να χαλαρώνω και να μου λείψει η δουλειά και το σπίτι μου.

Βεβαίως στη διαδρομή για πίσω λέγαμε όλοι πως από τη μια λυπόμασταν που φεύγαμε γιατί περνάγαμε καλά, είχαμε καλή παρέα, κάναμε μπάνια κλπ αλλά από την άλλη χαιρόμαστε που γυρνάμε σπίτι, γιατί μας έχουν λείψει οι φίλοι μας, το σπίτι μας, η Κίκα, έχουμε αγωνία να δούμε τι πρόοδος έχει γίνει με το υπόγειό μας. Ο Γιώργος πρόσθεσε πως του έχει λείψει το σταθερό τηλέφωνο για να μπορεί να τα λέει με το φίλο του στην Αθήνα αλλά και το Wii του 🙂

Θα ξεκινήσω σιγά σιγά τα ποστ για το πως περάσαμε, τι κάναμε και τι είδαμε. Και φυσικά το μόνο που εύχομαι είναι καλή συνέχεια, μια που το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει, μας περιμένουν πολλά μπάνια αλλά και μια εβδομάδα διακοπών ακόμα.

4 thoughts on “Γυρίσαμε!

 1. Sophia

  Α, δεν θα διαφωνήσω, χρειάζονται περισσότερες διακοπές… Και ΤΙ εννοείς να βαρεθείς να χαλαρώνεις?
  ;-ΡΡΡΡΡ

 2. conna

  Καλώς ήρθατε Στέλλα .

  Πόσο δίκιο έχεις. Διακοπές δύο εβδομάδων είναι λίγες. Εμεις ειμαστε στην “τσίτα” περίοδο διακοπών ακόμα. Η άλλη εβδομάδα θα είναι η απόλαυση !!!

  Καλά να περνάτε .

 3. Στέλλα

  Σοφία μου κάποια στιγμή θέλεις να γυρίσεις στους φίλους σου, στο σπίτι σου, στον υπολογιστή σου 🙂 Φυσικά το καλύτερο θα ήταν να γυρίσεις σε όλα αυτά και να μη δουλεύεις, αλλά -κάποιοι από εμάς τουλάχιστον- δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό χαχαχαχαχαχα
  Κωνσταντίνα κάνεις διακοπές και είσαι στον υπολογιστή;;; μακριά λέμε!!! Καλά να περνάτε κι εσείς!

 4. Pingback: Elektrische Zahnbuerste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.