Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Το rss και οι ηλίθιοι

rsspr.jpg

Γενικώς δεν ασχολούμαι με τα τεκταινόμενα στη μπλογκόσφαιρα και αποφεύγω τους καβγάδες. Διαβάζω όσους μου αρέσουν (ίσα που το προλαβαίνω και αυτό) και αυτό είναι.

Αλλά αυτή είναι διαφορετική περίπτωση. Ξέρω πως έχουν γράψει όλοι για αυτό, αλλά δεν γίνεται να μην το αναφέρω και να μη το σχολιάσω.

Είναι ποτέ δυνατόν, είναι, να είναι τόσο άσχετος ο κόσμος; Πως κύριε κάνεις δίωξη έτσι χωρίς να το ψάξεις το θέμα; Γιατί κάνεις μήνυση στον blogme και όχι σε αυτόν που σε πρόσβαλε τέλος πάντων; Διάβασα φυσικά διάφορες απόψεις για αυτό, όπως το ότι δεν μπορεί να βρει τον ανώνυμο που τον προσέβαλε και κάνει τη μήνυση εκεί που μπορεί. Αλλά πως το δέχονται αυτό; Έτσι μπορεί ο καθένας να κάνει μια μήνυση και όποιον πάρει ο χάρος; Η αστυνομία δεν πρέπει να ψάξει να δει αν έχει βάση αυτό που ισχυρίζεται ο άλλος, πριν κουβαλήσει τον άνθρωπο στο κρατητήριο και πριν του καταστρέψει την καριέρα;

Έχει γίνει θέμα μεγάλο και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

Εγώ τα έμαθα από τον αρκούδο, τον ανδρέα και τη Μαρίνα και πολλούς άλλους. Δείτε τα όμως πως τα λέει ο ίδιος.

3 thoughts on “Το rss και οι ηλίθιοι

  1. Sophia

    Εγώ ένα θέλω να ξέρω: είναι κολλητική η βλακεία??? Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα αρχίσω να φοράω tin hats σαν τον μικρό στο Signs… (και πάλι, λιγότερο σούργελο θα είμαι σε σχέση με τέτοιους τύπους….)

  2. Pingback: αιντάααα…. « ISIS UNVEILED

  3. Pingback: Feed me more stupidity | magicasland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.