Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Στον ύπνο μου…

Εκτός από το ραγισμένο πόδι, από προχτές έχω και πυρετό. Αυτά τα πράγματα έρχονται έτσι, μαζεμένα, να’ χεις να πορεύεσαι! Τέλος πάντων, το θέμα είναι πως χτες πέρασα όλη τη μέρα ξάπλα στον καναπέ, με ανοιχτό τον υπολογιστή στην τηλεόραση, ποντίκι και πληκτρολόγιο δίπλα μου, και όποτε είχα την πνευματική διαύγεια, δούλευα λιγάκι.  Ένα από τα tabs που ήταν ανοιχτά μόνιμα ήταν το twitter του Κωνσταντίνου και κάθε τόσο το ανανέωνα και διάβαζα τις εξελίξεις. Λόγω της ημέρας και των γεγονότων γινόντουσαν πολλά tweets και έτσι πέρασα τη μέρα διαβάζοντας εκατοντάδες από δαύτα!

Το βραδάκι, λίγο πριν κοιμηθούν τα παιδιά, ξαφνικά θυμήθηκε ο Γιώργος πως ήταν η μέρα που έπρεπε να αλλάξει νερό στις ελιές. Μας έκανε εντύπωση που εντέλει το θυμήθηκε μόνος του και το σχολιάσαμε θετικά (άλλωστε έγραφα και χτες πως έχει γίνει πολύ υπεύθυνο παιδάκι).

Αυτά λοιπόν τα δυο γεγονότα ήταν η βάση για τα όνειρα που έβλεπα χτες το βράδυ. Γέλασα πολύ όταν ξύπνησα και συνειδητοποίησα πως έβλεπα στον ύπνο μου ότι είχα μπει στο twitter με τον λογαριασμό του Κωνσταντίνου και έκανα tweets για τα παιδιά και το πως θυμήθηκαν να αλλάξουν νερό στις ελιές και μάλιστα έβαζα και hashtags #elies και #taxidermist (!!!!) και ήμουν πολύ περήφανη που τα κατάφερνα τόσο καλά μόνη μου την πρώτη φορά που χρησιμοποιούσα twitter! Και δεν σταμάτησα εκεί, γιατί βεβαίως έκανε αντίστοιχα tweets και η Άσπα, της οποίας το ένα κοριτσάκι επίσης θυμήθηκε μόνο του τις #elies (στον ύπνο μου πάντα) και το συζητάγαμε για το πως το περιμέναμε από τα δυο αυτά παιδιά! Τα περισσότερα από αυτά που έβλεπα είχαν κάποια λογική, υπήρχαν φυσικά και τα παράλογα, όπως ο #taxidermist ο οποίος ήταν λέει αυτός που είχε πει στα παιδιά πως να φτιάξουν τις ελιές (στον ύπνο  μου προφανώς η άρμη με τη φορμαλδεΰδη είναι το ίδιο πράγμα! Πως, δεν ταριχεύονται οι ελιές;;;; Αφού διατηρούνται για καιρό!!!χαχαχαχαχαχαχα). Και κράτησε πολύ το όνειρο αυτό, αφού έβλεπα τα ίδια και τα ίδια ξανά.

Όταν ξύπνησα κι έβαλα θερμόμετρο είχα 38.8 οπότε μάλλον κάτι εξηγείται έτσι!

Πάντως όταν παίζουμε ηλεκτρονικά παιχνίδια με τον Κωνσταντίνο, ξέρουμε πως το έχουμε παρακάνει όταν συμβαίνει κάτι από τα δυο: 1. κλείνεις τα μάτια και βλέπεις το παιχνίδι μπροστά σου και 2. βλέπεις το παιχνίδι στον ύπνο σου.

Ε, εγώ έκανα twitter overdose μέσα σε μια μέρα! Και χωρίς να έχω καν λογαριασμό!!!!

5 thoughts on “Στον ύπνο μου…

 1. coolplatanos

  Μου άρεσε πολύ το: Ε, εγώ έκανα twitter overdose μέσα σε μια μέρα! Και χωρίς να έχω καν λογαριασμό!!!!

 2. Sophia

  XAXAXA, καλά, είπαμε ότι περνάμε κρίση, είπαμε ότι πρέπει να κάνουμε οικονομία, αλλά οκ, δεν είναι τόση ανάγκη ώστε να σε χρησιμοποιούμε για καλοριφέρ, so, cool down, φιλενάδα, lol!!
  Εγώ πολλές φορές, μπερδεύω το πότε είμαι ξύπνια και το πότε κοιμάμαι όσον αφορά τα πράγματα που νομίζω (ή έχω πράγματι) κάνει….
  Δηλαδή τώρα θα κάνεις και δικό σου λογαριασμό?
  ;-Ρ

 3. conna

  Το παθαίνω και εγώ αυτό στον ύπνο μου .. χωρίς καν να έχω πυρετό … ονειρεύομαι ότι ανεβάζω συνταγές στη παρέα !!!!

 4. Aspa

  Λοιπόν μην αντιστέκεσαι! Λογαριασμό στο twitter γιατί πρέπει να μιλάμε για #elies.
  #Perastika Στέλλα, ελπίζουμε να είσαι ήδη καλύτερα! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.