Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Αντίο σπίτι

Είναι η τελευταία φορά που γράφω από αυτό το σπίτι. Την επόμενη φορά που θα κάνω ποστ, θα είναι από το καινούριο μας (γι’αυτό μπορεί να πάρει και μερικές μέρες, δεδομένου ότι δεν μας έχουν συνδέσει την adsl ακόμα).

25 ήρθαμε και 25 φεύγουμε. Τότε ήταν Μάρτης του 2003. 3,5 χρόνια περίπου σε αυτό το σπίτι, περάσαμε πολύ όμορφα. Είναι ένα τέλειο σπίτι με αυλή και κήπο, ήσυχο. Λίγο παλιό, με τα προβλήματα που φέρνει αυτό, αλλά το αγαπήσαμε. Εδώ μεγάλωσε η Ιωάννα, μίλησε και έγινε παιδάκι.

Θα μου λείψει λίγο αυτό το σπίτι. Θα μου λείψει ο ψιλικατζής και ο χασάπης απέναντι, θα μου λείψει και η σπιτονοικοκυρά μου. Λυπάμαι λίγο που φεύγω και λυπάμαι που έπρεπε να τσακωθούμε με τον σπιτονοικοκύρη δυό μέρες πριν αδειάσουμε το σπίτι.

Χαίρομαι όμως φυσικά γιατί πάμε στο δικό μας σπίτι, μετά από τόσο κόπο και άγχος. Μια βδομάδα τώρα είμαι πάνω, καθαρίζω και τρέχω. Τρέχουμε και οι δύο δηλαδή και απογοητευόμαστε λίγο γιατί μετά από τόση πίεση και ακόμα μαστόρους έχουμε μέσα, θα μετακομίσουμε και ο υδραυλικός θα τελειώσει την Τρίτη… Μάλλον θα χρειαστεί να μείνουμε 2-3 μέρες στην πεθερά μου…

Πάντως σήμερα είναι η μεγάλη μέρα. Φεύγουν από εδώ μέσα όλα τα έπιπλα και ελπίζουμε όλα μας τα πράγματα.

Αρχίζει μια καινούρια εποχή (ή όπως έλεγε η Monica στα φιλαράκια it’s the end of an era).

3 thoughts on “Αντίο σπίτι

 1. nikolas

  Πάρα πολύ όμορφα. Όταν επιτέλους θα εγκατασταθείτε για τα καλά και τελειώσουν και οι λεπτομέρειες θα δεις τι καλά και πόσο γρήγορα θα ξεχάσεις το παλιό σπίτι. Εύχομαι στο καινούργιο σπίτι σας, να σας βρουν χαρές μεγάλες και άξιες όπως και στο παλιό.

 2. Julia Dream

  Στέλλα μου, μη σκέφτεσαι το τέλος! Σκέψου την αρχή! Ότι πάτε στο δικό σας το σπίτι! Εγώ ήμουν μικρή όταν το κάναμε αυτό (8 ετών!) αλλά μόνο όταν επιστρέφω εκεί νιώθω στο σπίτι μου!

  Χρόνια Καλά και Πολλά για τη γιορτούλα σου και εύχομαι να ζήσετε τις πιο όμορφες στιγμές σας στο καινούργιο σας σπίτι! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!

  🙂

 3. Sophia

  Χρόνια πολλά και σε σένα και στο καινούριο σας σπίτι!!!!! Άντε, θα θυμάσαι το παλιό με αγάπη, αλλά θα απολαμβάνεις το καινούριο και θα το γεμίσετε κι αυτό με ένα σωρό αναμνήσεις!!! Με γειά λοιπόν, τα καινούρια σας βήματα στον δικό σας χώρο!
  ;-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.