Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Απόκριες

Χτες ήταν ο αποκριάτικος χορός του σχολείου και στην ουσία η πρώτη φορά για φέτος που ντύθηκαν τα πιτσιρίκια με τις στολές τους.

Ο Γιώργος δεν έκατσε να το πολυσκεφτεί. Ντύθηκε για μια ακόμα φορά Darth Vader. Νομίζω την έχει 6 χρόνια τώρα αυτή τη στολή! Την έχουμε κόψει-ράψει-μεταποιήσει βεβαίως για να μεγαλώσει μαζί με τον Γιώργο και στην ουσία το μόνο που έχει μείνει πλέον από την αρχική στολή είναι το κομμάτι μπροστά με τα “κουμπάκια” του Vader καθώς και η μάσκα. Ευτυχώς έχουμε τη γιαγιά που ράβει και τα κανονίζει όλα!

Η Ιωάννα από την άλλη, όπως πάντα, άλλαξε 200 γνώμες. Και κατέληξε στη φοβερή ιδέα, να ντυθεί χασάπης!!! Κάτι η “χορτοφάγος χασάπισσα” που λέγαμε, κάτι ένας φίλος τους εδώ που είχε ντυθεί κάποια στιγμή χασάπης, την έπεισαν πως είναι τέλεια ιδέα. Και ήταν πράγματι!

Χρειάστηκε να αγοράσουμε μια περούκα αντρική, ένα μουστάκι και μαύρη μπογιά για το πρόσωπο (για να της κάνω τα φρύδια. Αν εσείς έχετε όμως μολύβι για τα μάτια ή τα φρύδια, δεν υπάρχει λόγος). Εκεί που πήγαμε δεν είχε απλή μαύρη αντρική περούκα και έτσι πήραμε μια περούκα Έλβις!!! Η θεία είναι νοσοκόμα και δανειστήκαμε μια στολη της και η γιαγιά έφτιαξε μια λευκη ποδιά για από πάνω (θα έκανε και σκέτη η στολή, αλλά να μη τη γεμίσουμε κέτσαπ και δεν βγαίνουν οι λεκέδες μετά…). Εγώ της έφτιαξα ένα μπαλτά από χαρτόνι και έτοιμα όσα χρειαζόμασταν!

Εμένα, ειδικά σε αυτή τη φωτογραφία, μου θύμισε έναν άλλο “χασάπη”

Bill "the Butcher"

H στολή είχε βεβαίως μεγάλη επιτυχία! Το μουστάκι το έφαγε η μαρμάγκα στη γιορτή, αλλά δεν πειράζει, θα πάρουμε άλλο.

May the force be with you! (because “There will be blood”)

8 thoughts on “Απόκριες

 1. Sophia

  Lol, το μουστάκι είχε τρομερή επιτυχία, καθώς και η περούκα για να μη μιλήσω για το μπαλτά που αιωρούνταν πάνω από τα κρέατα στο τραπέζι, χαχαχαχαχα!!!!

 2. Nafsika

  Ποιος να υποψιαστεί ότι από κάτω είναι μια γλυκειά κούκλα;;; Χαχχαχαχαχαχα, απίθανοι και οι 2, αλλά η Ιωάννα με έκανε και γέλασα! Και του χρόνου λοιπόν!

 3. Aspa

  Μεγάλη διαφορά από την περσινή Patty! Χαχαχα…
  Super και τα δυο παιδιά, μπράβο και του χρόνου!

 4. Julia_Dream

  Χαχαχα οι ιδέες όλα τα λεφτά!!! Και το καλύτερο είναι ότι ήταν των ίδιων των παιδιών 🙂 Και του χρόνου να είστε καλά παιδιά!! :)))

 5. Ernesto

  I’m telling you, this family has “something special” and you definitely don’t want to mess up with the girls hahahahahhahaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.