Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Διαφημίσεις ταβλιού από την Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου

Ψάχνοντας για τα κέντρα που μπορούν να βοηθήσουν με την δυσλεξία (Lida, στην λίστα σου δεν είχε το κέντρο της Καλαμάτας, και μας είπαν ότι έχει η Καλαμάτα ΚΔΑΥ) σχετικά με την προηγούμενη συζήτηση έπεσα πάνω σε μία λίστα των ΚΔΑΥ Ηπείρου. Μόλις άνοιξα την σελίδα είδα ότι είχε μπλοκαριστεί ένα pop up (οι ενοχλητικές μικρές σελίδες που ανοίγουν από μόνες τους όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα για όποιον δεν ξέρει τι είναι αυτό). Δεδομένου ότι βρισκόμουν στο site της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου, μου κίνησε την περιέργεια να δώ τί ήταν το pop up.

Άνοιξα λοιπόν την σελίδα χωρις να τα μπλοκάρω και τί να δώ!!! Ο ιστότοπος μιας εκπαιδευτικής διεύθυνσης και μάλιστα χρηματοδοτούμενης από το ελληνικό δημόσιο, διαφήμιζε online τάβλι!!!!

Δεν θέλω να είμαι πολύ κακός και να αρχίσω τις θεωρίες συνομοσίας ότι αυτό θέλουν να μάθουμε. Θα θεωρήσω απλά ότι κάποιος εξυπνάκιας αποφάσισε να βγάλει χρήματα από μία σελίδα χωρίς να είναι πρέπον και χωρίς να του ανήκει.

Εκπαίδευση ταβλιού

Κύριοι της Διεύθυνσης τι γίνεται?

2 thoughts on “Διαφημίσεις ταβλιού από την Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου

  1. Lida

    Οι εξετάσεις δεν γίνονται μόνο σε ΚΔΑΥ. Μπορούν να σας βοηθήσουν και στα τμήματα των νοσοκομείων που υπάρχουν στην λίστα. Ορίστε και μια πιο ενημερωμένη.

  2. Koyan Post author

    Σε ευχαριστώ Lida, αυτό έψαχνα. Αυτή η λίστα έχει και το κέντρο της Μεσσηνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.