Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Το πρωτάκι και το πεμπτάκι

Και ναι, έχουμε ξανά πρωτάκι στην οικογένεια! Για το ένα μας παιδί τελείωσε η περίοδος του Δημοτικού, πάνε οι έξι πρώτες τάξεις, πέρασε πλέον στο Γυμνάσιο. Το άγχος που είχε στις αρχές του καλοκαιριού νομίζω πως εξελίχθηκε σε αγωνία και ανυπομονησία να ξεκινήσει το σχολείο. Κάνει μια νέα αρχή, σε καινούριο σχολείο, με καινούριους συμμαθητές και καθηγητές. Και χαίρεται πολύ. Δεν ξέρω αν τον έχω δει ξανά τόσο χαρούμενο και ενθουσιασμένο με το σχολείο… Και χαίρομαι κι εγώ μαζί του!

Το κοριτσάκι μας πέρασε και αυτό στις μεγάλες τάξεις. Από φέτος θα πηγαίνει και θα έρχεται μόνη της και δεν θα έχει τον αδερφό της στον ίδιο χώρο. Της κακοφαίνεται κάπως και την καταλαβαίνω. Αλλά νομίζω πως αντισταθμίζεται όλο αυτό από το γεγονός πως είναι υπεύθυνη για τον εαυτό της και άρα μεγάλη και αυτή πλέον!

Βεβαίως θα συνεχίσουμε με αγγλικά, καράτε και κλαρίνο για τον ένα και φλάουτο για την άλλη. Και βλέπουμε…

Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά, εύχομαι η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική και χαρούμενη παρά τις δυσκολίες και φυσικά καλό κουράγιο στους γονείς. Μπορεί να ξεκινάνε τα σχολεία και τα παιδιά να μην είναι όλη την ώρα στο σπίτι, αλλά από την άλλη ξεκινάνε και όλες οι άλλες δραστηριότητες που μας κάνουν… ταξιτζήδες…

6 thoughts on “Το πρωτάκι και το πεμπτάκι

 1. Θανάσης

  Καλα συγνωμη…. πως αλλαξανε ετσι σε 2 βδομαδες;!! ΟΚ κουρευτηκε ο Γιωργος, αλλα φαινεται πιο μεγαλος, φαινονται και οι δυο διαφορετικοι και πιο μεγαλοι. Και που πηγε το μαυρισμα;;
  Να κοιταξετε την φωτογραφικη σας. Κατι εχει σιγουρα! 🙂

 2. Philos

  Και μένα ο Γιώργος πρώτη φορά μου έφερε τόσο σε Στέλλα και η Ιουάννα (κατα Παναγιώτη) στον Κωνσταντίνο!
  Τους ευχόμαστε καλή αρχή και καλή δυναμη!!!
  Φιλιά πολλά! 😀

 3. Στέλλα Post author

  Θανάση μήπως έχει κάτι η οθόνη σου;;;; χαχαχααχχαχα Για τσέκαρε τα χρώματά σου!

  Όσο για το πόσο άλλαξαν, νομίζω πως οι φωτογραφίες καμιά φορά τα δείχνουν λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Θα ανεβάσω συντόμως και άλλες να δούμε αν θα πείτε τα ίδια!

  Τα φιλιά μας και καλή αρχή και στα δικά σας Χρήστο!

 4. Julia_Dream

  Καλή σχολική χρονιά Γιώργο και Ιωάννα!!! :))
  Να περάσετε τέλεια!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.