Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Μετά την καταιγίδα…

Μετά τις καταιγίδες και το χαμό των τελευταίων ημερών, αποφάσισε ο καιρός να μας χαρίσει μια Κυριακή ήρεμη. Χωρίς αέρα, χωρίς κρύο και με έναν ήλιο που έλαμπε στον ουρανό (αν και όχι διαρκώς. Όλο κ αι κάποια σύννεφα ερχόντουσαν που και που να τον κρύψουν).
Αποφασίσαμε λοιπόν να εκμεταλλευτούμε την ωραία μέρα και να βγούμε οικογενειακώς μια βόλτα στην παραλία. Και πήραμε και την Κίκα μας μαζί! Η αλήθεια είναι πως επειδή είναι μεγαλόσωμη και μέχρι πριν κάνα δυο χρόνια ήταν καπως ατίθαση και δεν άκουγε, δεν την παίρναμε μαζί σε βόλτες εκεί που έχει κόσμο. Αλλά γενικά έχει ηρεμήσει, ακούει, μπορείς να την κάνεις βόλτα χωρίς να σε (πολυ)τραβάει. Και είπαμε πως δε θα είχε και τόοοσο κόσμο στην αμμουδιά. Οπότε την πήραμε μαζί! Και κάναμε πολύ καλά, γιατί πράγματι δε μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα και μάλιστα την είχαν από την αλυσίδα και τα παιδιά χωρίς πρόβλημα.

Ο Γιώργος μάλιστα ήθελε πολύ να την βάλει να μπει στο νερό, αλλά εκείνη… πουυυυυ. Το πιο πολύ που έφτασε ήταν να βάλει λίγο τη μουσούδα της κοντά, ίσα να μυρίσει τη θάλασσα!

Η μέρα ήταν φανταστική, η βόλτα τέλεια. Σε κάποια φάση μάλιστα εμείς βγάλαμε και τα φουτεράκια μας…

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν όχι μόνο με την Κίκα, αλλά και με τη βόλτα γενικότερα. Ο αέρας είχε βγάλει ένα σωρό πράγματα στην αμμουδιά και τα παιδιά χόρτασαν παιχνίδι. Γιατί άλλωστε είναι γνωστό πως όπου εμείς βλέπουμε ξύλα…

Αυτά βλέπουν τόξα, σπαθιά, μαγκούρες μαγικές και άλλα τέτοια

Πάλεψαν, σκότωσαν τέρατα κι εχρθούς, συναγωνιστήκανε στο ποιός θα ρίξει πιο μακριά το ακόντιο και κάναν αναγνώριση χρησιμοποιώντας την οξεία ακοή τους

Ακόμα και όταν ο ουρανός συννέφιαζε λιγάκι, πάλι ήταν τέλεια (για φωτογραφίες ειδικά! )

Ήταν μια πολύ όμορφη μέρα, και μια ζεστή ανάσα μετά από τόοοοση βροχή!

2 thoughts on “Μετά την καταιγίδα…

  1. Sophia

    Ξύλα; Stickmen, beach huts, και βέβαια, slingshots… slingshots everywhere!! (Οκ, και τοξα και βέλη, χαχα)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.