Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Έχω και ανηψιό!

Σήμερα έγινα θεία για δεύτερη φορά. Η όμορφη Σμαράγδα απέκτησε έναν Σαββατογεννημένο αδερφούλη, σχεδόν ακριβώς δυο χρόνια μετά τη δική της γέννηση. Μια μικρή επιπλοκή στη γέννα μας έκοψε λίγο τη μεγάλη χαρά αυτή τη φορά, καθώς η αδερφούλα μου μπήκε (για προληπτικούς λόγους) στην εντατική και είναι μεν καλά, αλλά έχει πολύ και μεγάλο πόνο. Έτσι δεν καταφέραμε να τη δούμε από κοντά. Όμως θα είναι περαστικά όλα και σύντομα θα βγει και θα τα ξεχάσει, αφού θα έχει δυο πανέμορφα παιδιά στο σπίτι! Μέχρι τότε να πω πως ο μικρός Θάνος είναι ένα πολύ ήσυχο μωρό, που κοιμάται και τρώει με μεγάλη ηρεμία.

Έψαξα να βρω το τι έγινε σήμερα, όπως είχα κάνει με τη Σμαράγδα, αλλά δεν βρήκα ούτε ένα νέο άξιο να το γράψει κανείς και να το θυμάται! Οπότε μικρέ Θάνο η γέννησή σου θα είναι το καλύτερο νέο της ημέρας και το μοναδικό άξιο προς απομνημόνευση! Ξέρεις φυσικά πως είσαι Καρκίνος στο ζώδιο, σαν την ξαδέρφη σου την Ιωάννα, στο κινέζικο ωροσκόπειο είσαι Φίδι του Νερού, σύμφωνα με κάποιους είσαι Παπαρούνα και Έλατο.

Ό,τι και να είσαι όμως σύμφωνα με τους άλλους, εγώ εύχομαι να είσαι πάντα αυτό που είσαι εσύ πραγματικά, ο εαυτός σου, και να είσαι ευτυχισμένος με αυτό.

2 thoughts on “Έχω και ανηψιό!

  1. crazytourists

    Να το χαίρεστε το μωράκι και να πάνε όλα καλά με τη μαμά, να πάει γρήγορα σπιτάκι της!

    Τρελοτουρίστρια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.