Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Μελλοντική κοντοστούπα

Έφτασε η μέρα που η “μελλοντική κοντοστούπα” δεν είναι μελλοντική πιά! Είναι σκέτη κοντοστούπα…

Σήμερα το πρωί κατέβηκα στην κουζίνα να φτιάξω πρωινό. Κατέβηκε και ο Κωνσταντίνος, κατέβηκε και ο Γιώργος και κάναμε μια αγκαλιά. Ξαφνικά συνειδητοποιώ πως κάτι δεν πάει καλά στην αγκαλιά αυτή. Ο Γιώργος κάπως μου φαίνεται να έχει… άλλο ύψος… Πριν προλάβω να πω κάτι, ο Κωνσταντίνος λέει: “για καθίστε λιγάκι ίσιοι να σας δω”. Κατάλαβα λοιπόν πως δεν ήταν η ιδέα μου, και ο Κωνσταντίνος το είδε. Είναι γεγονός: ο Γιώργος με έφτασε.

Είμαι απόλυτα σίγουρη πως αυτό έγινε ΣΗΜΕΡΑ. Ο Γιώργος το περιμένει πολύ καιρό αυτό και κάθε τόσο ερχόταν να μετρηθούμε. Μέχρι σήμερα πάντα ήμουν, έστω και λίγο, πιο ψηλή. Σήμερα δεν ήμουν πια! Πήγαμε φυσικά και μετρηθήκαμε στο μέτρο που έχουμε εδώ και χρόνια στον τοίχο της κρεββατοκάμαράς του. Μας έδειξε και τους δυο 1.62. Σύμφωνα με τον Γιώργο η δική μου τελίτσα (μετρήματος ύψους) ήταν λίιιιιιγο πιο κάτω από τη δική του.

(Εδώ θα κάνω μια παρένθεση. 1.62;;;;;;;;;;; Πώς έγινε αυτό βρε παιδιά; Εγώ ήμουν 1.65. Άντε 1.64 αν δε ζοριζόμουν χαχαχαχαχαχα. Αλλά σίγουρα όχι 1.62. Άρχισα να κονταίνω; Κιόλας; )

Πλέον είμαι πιο ψηλή μόνο από την Ιωάννα. Να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτό (έτσι όπως κονταίνω κι εγώ, το βλέπω να γίνεται πολύ σύντομα…)

Ως σημερινή κοντοστούπα λοιπόν, σας κερνάω pancakes με βρώμη, μπανάνα και nutella. Να γλυκαθούμε λιγάκι…

 

5 thoughts on “Μελλοντική κοντοστούπα

 1. Στέλλα Post author

  Σε ευχαριστώ Chrys για την… ηθική υποστήριξη!!! 😀
  Με τον μπαμπά που έχουν το λογικό είναι να με περάσουν και τα δυο σε ύψος. Κάποια στιγμή θα γίνει… Οπότε, για αυτούς, θα είμαι η κοντούλα της οικογένειας. Θα είναι πολύ περίεργο να τους κοιτάω όλους από χαμηλά!!!

 2. Koyan

  Τι λες καλέ, ξέρεις τι πλεονέκτημα που είναι οι κλωτσιές στο καλάμι? Θα έχεις το πλεονέκτημα στο σπίτι!!!

 3. Sophia

  Μην ανησυχείς, θα σου κάνω μαθήματα κοντοστουπίασης, (Being vertically challenged, the day after) καλά λέει ο Κωνσταντίνος, θα έχεις το πλεονέκτημα στο σπίτι, χεχεχεχεχεχε!!!!

 4. Pingback: 44 | Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.