Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Οικολόγοι Πράσινοι

Φυσικά δε μιλάω για τον απείρου κάλλους πρόεδρο Βεργή που έχει καταστρέψει το όνομα των οικολόγων στην Ελλάδα.

Καινούριο κόμμα που μου το πρότεινε φίλος που εμπιστεύομαι. Προσέξτε: ακόμα δεν έχω διαβάσει ούτε το πρόγραμμά τους, ούτε τίποτα. Απλώς είναι ένα ακόμα νεοσύστατο κόμμα που μπορεί να έχει ενδιαφέρον να κοιτάξουμε (διέγραψα τις λέξεις, γιατί δεν είναι ούτε καινούριο, ούτε νεοσύστατο. Υπάρχει από το 2003. Δικό μου λάθος)

Δεν προτείνω να το ψηφίσετε (άλλωστε δεν το έχω κάνει για κανέναν αυτό), απλώς λέω είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε μια σφαιρική εικόνα πριν πάμε να ψηφίσουμε.

ecogreens.gr Οικολόγοι Πράσινοι.

6 thoughts on “Οικολόγοι Πράσινοι

 1. Pan

  Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η επιλογή των ονομάτων που κατέρχονται στο ψηφοδέλτιό τους. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

 2. Peristericus

  Το τσέκαρα και μου έκανε εντύπωση ότι ο Νάνος Βαλαωρίτης είναι υποψήφιος τους στο επικρατείας. Αυτός που είχε αρνηθεί το 1977 τη θέση που του πρότειναν στην Ακαδημία Αθηνών!

  Μακάρι αυτό το κόμα να κάνει τη διαφορά και στις εκλογές και κυρίως μετά από αυτές!

 3. haridimos

  Καλά όλα αυτά, αλλά ένα κόμμα που τιτλοφορείται “Οικολόγοι-Πράσινοι” θεωρώ πως είναι καλό να μην γεμίζει τους δρόμους με ιλλουστρασιόν και μη εύκολα ανακυκλώσιμες μεγάλου μεγέθους αφίσες…

 4. ο Αλέξανδρος

  Χαρίδημε, δεν μπορώ να αμφισβητήσω τα περί αφισών, αν και προσωπικά δεν έχω δει καμία, παρότι εργάζομαι στην Αθήνα και κυκλοφορώ στο κέντρο (ίσως, βέβαια, απλώς να έχω πάθει επιλεκτική τύφλωση σε μια υποσυνείδητη προσπάθεια να προστατευτώ από τον χαρτοπόλεμο των κομμάτων 🙂

  Εκείνο που μπορώ να πω πάντως είναι ότι πριν από μερικούς μήνες, σε μια επαγγελματική συνάντηση με τον επικεφαλής (οργανωτικά) Νίκο Χρυσόγελο, στα γραφεία μιας μεγάλης τράπεζας, ο Νίκος φεύγοντας πήρε μαζί του και τα διάφορα ποτηράκια, μπουκαλάκια κλπ μιας χρήσης για να τα ανακυκλώσει. Όσο γνωρίζω τον Νίκο, θυμάμαι να έχει πάντα συνείδηση του «αποτυπώματός» του στον πλανήτη.

  Ροδομιχάλη, λυπάμαι για τα Δωδεκάνησα. Προφανώς δεν βρήκαν έγκαιρα κατάλληλους υποψηφίους. Ξέρω ότι έκαναν μεγάλη κινητοποίηση και υπερκάλυψαν τον αριθμό περιφερειών που θα τους έδινε νόμιμα πρόσβαση στα ΜΜΕ, παρότι τους έκοψαν ούτως ή άλλως. Στη Μεσσηνία που θα είμαι αύριο έχει.

  alx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.