Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Η γάτα παίζει Σκύλο

Πλάκα δεν έχει ο τίτλος; Δεν ενννοώ πως η γάτα παίζει με το σκύλο (αν και αυτό έχει αρχίσει να γίνεται σιγά σιγά), αλλά πως ο γάτος μας αποφάσισε να παίξει Σκύλο μαζί μας (όπου “Σκύλος” το Dog, ένα πολύ ωραίο επιτραπέζιο παιχνίδι).

Το Dog το είχαμε ανακαλύψει σε κάποια από τις επισκέψεις μας στο Playhouse, μετά το βρήκαμε και online και μετά, επειδή δε το βρίσκαμε να το αγοράσουμε αποφασίσαμε να το φτιάξουμε μόνοι μας. Σχεδίασα το board εγώ, για χαρτια πήραμε μια τράπουλα (κάνει ωραιότατα), χρησιμοποιήσαμε και τα πιόνια από το Carcasson. Μάλιστα το χαρτί που τυπώσαμε το βάλαμε επάνω στο board της Μονόπολης που μας είχε ξεμείνει από τότε που φτιάξαμε εκείνη τη Μονόπολη-δώρο στην αδερφή μου. Παίξαμε λίγο, μετά ξεχάστηκε.

Πρόσφατα το ξεθάψαμε ξανά και έχουμε αρχίσει να παίζουμε σχεδόν φανατικά! Είναι πολύ ευχάριστο παιχνίδι. Μοιάζει λίγο με τον Γκρινιάρη, αλλά έχει πολλά εξτραδάκια. Είναι ιδανικό με 4 παίκτες (όπου στην ουσία παίζουν 2 ομάδες), αλλά -με διαφορετικό board- παίζουν και 6 (3 ομάδες). Εκεί γίνεται ο κακός χαμός! Το παιχνίδι μπορεί να κρατήσει και 3 ώρες έτσι!!!

Εκεί που παίζαμε ωραία ωραία λοιπόν και σηκώθηκα κάποια στιγμή να πιω νερό, ο γάτος αποφάσισε πως πρέπει να με αντικαταστήσει και να πάρει τη θέση μου.

2015-12-12 23.07

Έκανε καλές επιλογές, εντάξει!

Το παιχνίδι πάντως μας αρέσει πολύ και έχει μπει στη λίστα των project μας. Θα γίνει ένα ωραιότατο ξύλινο επιτραπέζιο μόλις τελειώσουμε με το τραπέζι μας!

One thought on “Η γάτα παίζει Σκύλο

  1. Pingback: Dog – το παιχνίδι | Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.