Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Πρωτοχρονιά στις 9!

Κάναμε τα Χριστούγεννα να έρθουν στις 20, γιατί να μην κάναμε και την Πρωτοχρονιά να έρθει στις 9;

Εμείς δεν γιορτάσαμε κανονική Πρωτοχρονιά φέτος και μας έλειπε το να μαζευτούμε με οικογένεια και φίλους, να κόψουμε βασιλόπιτα, να φάμε και να πιούμε και να γιορτάσουμε! Αλλά στην ίδια κατάσταση ήταν και οι περισσότεροι φίλοι μας. Άλλος έλειπε ταξίδι, άλλος ήταν κάτω γριπωμένος, δεν είχαν ευχαριστηθεί Πρωτοχρονιά. Οπότε είπαμε, ευκαιρία να τη γιορτάσουμε όλοι μαζί και να μη μας μείνει το παράπονο!

Μαζευτήκαμε πάνω από 20 άτομα στο σπίτι λοιπόν και ο καθένας έφερε και από κάτι για το μπουφέ. Ρεφενέ που λέμε 🙂 Είναι ο καλύτερος τρόπος κατά τη γνώμη μου για να κάνεις γιορτές! Δεν κουράζεται κανείς (ένα φαγητό θα το έκανες και στο σπίτι σου), δεν ξοδεύεται ιδιαίτερα κανείς και στο τέλος έχεις έναν τέλειο μπουφέ με όλα τα καλά! Είχαμε μάλιστα πει μεταξύ μας και όλες τις διατροφικές “ιδιαιτερότητες”  που υπήρχαν ανάμεσά μας και έτσι όλοι μπορούσαμε να φάμε απ’ όλα χωρίς πρόβλημα.

Cheesecake με γιαούρτι και τυρί κρέμα χωρίς λακτόζη! yeahhhhh

Cheesecake με γιαούρτι και τυρί κρέμα χωρίς λακτόζη! yeahhhhh

Φαγητό είχαμε, κρασί είχαμε, καλή παρέα είχαμε λοιπόν! Και λίγο πριν τις 12 αρχίσαμε την αντίστροφη μέτρηση και στις 12 ζητωκραυγάσαμε και φιληθήκαμε σα να άλλαζε η χρονιά κανονικά! Είμαστε λίγο τρελοί ε; Τι σημασία έχει; Περάσαμε τέλεια και ήμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι που δε χάσαμε την όμορφη αυτή γιορτή!

2016-01-09 18.06

Φυσικά κόψαμε και βασιλόπιτα και το φλουρί (και το δωράκι που το συνόδευε) το κέρδισε η Σοφία!

2016-01-10 09.47

Της γράψαμε όλοι αφιέρωση στο βιβλίο!

Είχαν έρθει και φίλοι από την Αθήνα (και άλλα μέρη) και έτσι όταν τέλειωσε το πάρτυ καταλήξαμε να κοιμηθούμε στο σπίτι 10 άτομα! Οπότε η καλοπέραση συνεχίστηκε και την Κυριακή, όπου σα να είχαμε γνήσια πρωτοχρονιά την περάσαμε χουχουλιασμένοι στο σπίτι παίζοντας επιτραπέζια με τους φίλους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.