Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Η μέρα της μαρμότας έληξε!

(εδώ και μέρες δεν είχα καμιά όρεξη να γράψω. Σιγά σιγά επανέρχομαι)

Πριν καμιά εικοσαριά μέρες καθόμασταν βραδάκι με τον Κωνσταντίνο και χαζεύαμε στην τηλεόραση. Πέφτουμε πάνω στο Μακεδονία TV, το οποίο βάζει κατά καιρούς κάτι παμπάλαιες σειρές και έχει πολύ πλάκα. Και σταρ τρεκ βλέπαμε εκεί (φλας μπακ: εγώ στην κουνιστή πολυθρόνα να θηλάζω την Ιωάννα βλέποντας Deep Space 9 στο Μακεδονία και ο Γιώργος δίπλα να έχει πάθει κόλλημα με τους Φερένγκι!) και Μάλκομ και τον Μπομπ Σάγκετ να παρουσιάζει το America’s funniest videos από το 1985! Με το Μακεδονία το time travelling είναι δυνατόν!

Τέλος πάντων, να συνεχίσω. Πέφτουμε πάνω λοιπόν στο Μακεδονία που έχει μια σειρά που κάτι μου θυμίζει. Συνειδητοποιούμε λοιπόν πως βλέπουμε Άγγελους του Τσάρλι (όχι κάποια από τις καινούριες ταινίες, αλλά την παλιά σειρά).  Καθόμαστε και βλέπουμε λίγο,  αλλά είμαστε κουρασμένοι και την κλείνουμε να πάμε για ύπνο.

Το επόμενο βράδυ γίνεται μια επανάληψη των από πάνω. Καναπές, χάζεμα στην τηλεόραση, Μακεδονία, Άγγελοι του Τσάρλι. Αλλά το θέμα είναι πως ήταν και ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο επεισόδιο! Γελάμε, βλέπουμε λίγο, το αλλάζουμε.

Μετά από 2-3 μέρες άλλη μια επανάληψη. Και στο Μακεδονία ΠΑΛΙ το ΙΔΙΟ επεισόδιο. Και για να μην τα πολυλογώ, επί 2 εβδομάδες, όποιο βράδυ και αν έβαζες Μακεδονία, έπαιζε το ΙΔΙΟ επεισόδιο των Άγγελων του Τσάρλι (για την ακρίβεια, μετά από ψάξιμο είδαμε πως ήταν ο πιλότος, το πρώτο επεισόδιο ever της σειράς). Κανονική μέρα της Μαρμότας δηλαδή!

Φαίνεται όμως πως το εμπεδώσαμε καλά αυτό το επεισόδιο, γιατί χτες το βράδυ επιτέλους είχε διαφορετικό. Ένιωσα σαν τον Μπιλ Μάρει όταν ξύπνησε το πρωί και άκουσε κάτι διαφορετικό στο ραδιόφωνό του!

Υ.Γ. Εάν δεν έχετε δει τη Μέρα της Μαρμότας, τρέξτε! Είναι από τις πιο ωραίες ταινίες, αγαπημένη του Κωνσταντίνου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.