Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Οι διακοπές μας – part 1

Φέτος το καλοκαίρι λείπαμε από το σπίτι μας πάρα πολλές μέρες και πήγαμε και σε ένα σωρό μέρη. Δεν ξέρω αν ήταν περισσότερες εκδρομές απ’ ό,τι άλλες χρονιές, αλλά σίγουρα ήταν πιο μακρινές.

Βοϊδοκοιλιά

Οι διακοπές βεβαίως ξεκίνησαν (στο μυαλό μας) από τη στιγμή που είχαμε φίλους εδώ. Πήραμε και κάτι σκόρπιες μέρες άδεια και πήγαμε στη Βοϊδοκοιλιά, που παρότι είναι τόσο κοντά μας, δεν είχαμε πάει ποτέ. Η Βοϊδοκοιλιά είναι παγκοσμίου φήμης παραλία, αλλά για να πω την αλήθεια εγώ δεν κατάλαβα γιατί. Ίσως είναι το περίεργο σχήμα της, που είναι σαν πέταλο και βλέπεις τον ήλιο να δύει μέσα εκεί. Αν με ρωτήσεις, η παραλία στη Φοινικούντα είναι πιο ωραία…

2016-07-24

Το βιβλίο μας συνοδεύει παντού…

2016-07-24-19-59 2016-07-24-20-03

Σουσάκι

Όπως κάθε καλοκαίρι ήταν η βάση μας. Είχαμε και ίντερνετ φέτος στο σπίτι, οπότε αποφασίσαμε να πάμε εκεί πριν καν ξεκινήσει η άδεια και να δουλεύουμε από εκεί για μια εβδομάδα. Τέλειος τρόπος δουλειάς αυτός! Σηκωνόμουν το πρωί, έκανα ένα τεταρτάκι γιόγκα με θέα τη θάλασσα, μια βουτιά μετά και γυρνούσα πάνω για δουλειά. Διάλειμμα για βουτιά και φαγητό το μεσημέρι και δουλειά μέχρι το απογευματάκι. Και μετά, θάλασσα και μπιρίμπα!

Όταν ξεκίνησε η άδεια βεβαίως ήμασταν όλη μέρα θάλασσα / φαγητό / μπιρίμπα. Και κάπου ενδιάμεσα διάβασμα και slitherlink.

Ο Κωνσταντίνος πήρε και το καινούριο του ποδήλατο στο μεταξύ, και πήγε και μόνος του μερικές διαδρομές, αλλά πήγαμε και μαζί κάτι βολτίτσες (εγώ με το mountain του Γιώργου)

2016-08-04-20-45

Πήγαμε και τις εκδρομές μας βεβαίως!

Σπέτσες

Κάναμε μια ημερήσια εκδρομή στις Σπέτσες. Την ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ, μας φάνηκε πως λείψαμε τουλάχιστον διήμερο. Όπως και να το κάνεις, το νησάκι είναι διαφορετικό πράγμα από τη στεριά (μα τι βαθυστόχαστη σκέψη!!! ). Πήραμε την άμαξα και μας πήγε στην κοντινή παραλία, κάτσαμε εκεί για μπάνιο και ελαφρύ φαγητό, γυρίσαμε στο λιμάνι με τα πόδια απολαμβάνοντας τη διαδρομή και μετά περπατήσαμε στους δρόμους στο λιμάνι. Οι Σπέτσες είναι πολύ όμορφο νησί αν και πολύ τουριστικό (και φυσικά ακριβούτσικο). Ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ τη θάλασσα που ήταν πεντακάθαρη και είδαμε και χταπόδια μέσα. Ήταν γενικά μια πολύ όμορφη μέρα.

2016-08-10-12-37

Στο καραβάκι προς τα εκεί

2016-08-10-17-45

Παίζοντας με το καπέλο στην παραλία

2016-08-10-19-02

Δοκιμάζοντας άλλα καπέλα2016-08-10-19-26 Το ποστ έχει φυσικά και συνέχεια, με τις υπόλοιπες εκδρομές μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.