Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Που είναι το χιόνι, οεο;

100_4079.jpgΚρύο κάνει πολύ. Πρώτη φορά είδα το θερμόμετρο στους μείον σήμερα (έστω και αν ήταν -0.3). Τα νερά στους κουβάδες έχουν παγώσει και κάνει κρυστάλλους.

Αλλά μέχρι εκεί. Ούτε χιόνι, ούτε τίποτα… Χτες φαινόταν το βουνό χιονισμένο, είδαμε κι εδώ 2-3 νιφάδες, αλλά μέχρι το μεσημέρι είχαν λιώσει (στο βουνό, γιατί εδώ δεν υπήρξε κάτι για να λιώσει).

Τα παιδιά είχαν λυσσάξει για χιόνι, κι έτσι είπαμε να ανεβούμε λίγο στον Ταΰγετο για να πιάσουμε χιονάκι. Δεν προχωρήσαμε πολύ, γιατί χιόνι δεν βλέπαμε και είπαμε να μην φτάσουμε και πολύ ψηλά. Σταματήσαμε κάπου που είχε λίγο χιονάκι στην άκρη, κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο, το πιάσαμε, παίξαμε λίγο χιονοπόλεμο και μετά -εντελώς παγωμένοι- μπήκαμε μέσα και επιστρέψαμε. ΠΟΛΥ κρύο βρε παιδί μου. Ακόμα και τα παιδιά που κάναν σαν τρελά, μπήκανε τρέχοντας στο αυτοκίνητο και τρέμοντας λέγαν πως φτάνει, φτάνει το χιόνι για τώρα.

Στην Αθήνα γίνεται χαμός, στην Καλαμάτα πάντως χιόνι γιοκ.

2 thoughts on “Που είναι το χιόνι, οεο;

  1. Sophia

    Άστα, τα μειονεκτήματα του να μένεις στους τροπικούς!!! Εγώ έβλεπα το χιόνι στον Ταΰγετο, αλλά τίποτε πιο κοντά!! Όσο για κρύο, μπορώ να πω άφθονο, φαντάσου, δεν μάζζεψα καν χόρτα (θα ήταν και ταμάμ κατεψυγμένα, ΧΑΧΑΧΑΧΑ). Και για να δεις πόσο κρύο κάνει και εδώ (ήλιος με σκυλόδοντα) σήμερα φόρεσα μερσεριζέ μπλούζα στο σχολείο, και στα διαλείμματα ΚΑΙ μπουφάν!!! Απίστευτο? Τόσο κρύο και χωρίς χιόνι, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!
    ;-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.