Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

16

16 χρονών ο Γιώργος λοιπόν! Ακόμα πιο απίστευτο μου φαίνεται όταν λέω Β Λυκείου… Δηλαδή του χρόνου τελειώνει το σχολείο;;; Ας μη το σκέφτομαι 🙂

Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα από το περσινό αντίστοιχο ποστ. Έχει ξεπεράσει το 1.85 μόνο και πλέον βλέπεις κάτι ίχνη από μουστάκι και μούσι, αλλά κατά τα άλλα έχει τα ίδια ενδιαφέροντα, φίλους, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Είναι εξαιρετική παρέα να τον έχει κανείς, οι συζητήσεις μαζί του είναι πάντα σούπερ ενδιαφέρουσες, μας δείχνει ένα σωρό ενδιαφέροντα βίντεο που βρίσκει και είναι πολύ υπεύθυνος.

Πηγαίνει στο σχολείο κάθε μέρα με το ποδήλατο και γιατί του δίνει μια ανεξαρτησία και γλυτώνει χρόνο αλλά και γιατί θέλει να κάνει εξάσκηση για μελλοντικό μεγάλο ταξίδι (ποιόν έχει άραγε για πρότυπο; 😉 ). Διαβάζει μόνος του και για το σχολείο φυσικά, αλλά και για 2 A levels που αποφασίσαμε να κάνει.

Είμαι μια πραγματικά περήφανη μαμά!

2016-10-30-14-10

Το πάρτυ λόγω καταστάσεων έχει αναβληθεί, θα γίνει όμως και θα γίνει τότε και άλλο ποστ. Μέχρι τότε σας κερνάμε τα κλασικά πλέον oreoκεκάκια

2016-11-02-14-25

One thought on “16

  1. Σοφία

    Ολόκληρος άντρας πια και κούκλος! Τον θυμάμαι στις κοπές αγοράκι! Ήμουνα νια και γέρασα-σε μένα πάει υτό, βεβαίως, βεβαίως! 😀 Να τον χαίρεστε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.