Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Το τετράδιο: challenge accepted!

Εδώ γίνεται ένας χαμός. Οι τελευταίες εβδομάδες δεν έχουν πάει καλά και έχουμε περάσει μια από τις χειρότερες περιόδους της ζωής μας ίσως, με μεγάλο άγχος, στρες, στεναχώριες και αγωνίες. Σιγά σιγά τα ξεπερνάμε και δε θέλω προς το παρόν να τα συζητήσω και να τα καταγράψω. Έτσι θα κάνω ένα ποστ που είχα στα σκαριά τουλάχιστον ένα μήνα τώρα και το έχω καθυστερήσει, με ένα ωραίο και ευχάριστο θέμα. Κατασκευές και ζωγραφιές!

Στις αρχές του καλοκαιριού ο Γιώργος είδε πως το αγαπημένο του site με μπλουζάκια, τυπώνει πλέον και τετράδια. Ενθουσιάστηκε φυσικά με την προοπτική να έχει ενα τετράδιο για το D&D του που να έχει πάνω κάτι σχετικό και ήθελε να αγοράσει ένα. Τα είδα και μου φάνηκαν μεν πολύ ωραία, αλλά τα βρήκα εξαιρετικά ακριβά. 12 ευρώ για ένα απλό τετράδιο, 20 για να έχει σκληρό εξώφυλλο, συν βεβαίως τα μεταφορικά. Του λέω, παιδάκι μου αφού μπορώ εγώ να σου ζωγραφίσω ο,τι θες.

“Μπα, σιγουρα; Ο,τι θέλω;”

“Βεβαίως. Αγόρασε ένα τετράδιο που να σου αρέσει, διάλεξε σχέδιο κι εγώ στο ζωγραφίζω”

“Καλά… Θα κάνουμε συμφωνία. Αν το ζωγραφίσεις και μου αρέσει θα σου πάρω παγωτό, αν δε τα καταφέρεις θα μου πληρώσεις το τετράδιο”

“challenge accepted!” (φαίνεται πως είμαι επιρρεπής στο να την πατάω όταν μου βάζουν προκλήσεις…)

Μα είναι δυνατόν να αμφιβάλλει για τις ικανότητές μου;;; Έπρεπε να το περιμένω όμως πως θα με δυσκόλευε, δε θα με άφηνε έτσι να τη βγάλω καθαρή. Έπρεπε να αποδείξω πως όντως τα καταφέρνω…

Έτσι μου έδωσε όχι μια, αλλά δυο εικόνες, μια για μπρος και μια για πίσω. Και αυτή που ήθελε για πίσω ήταν κάπως πιο… απαιτητική! Όμως τα έβγαλα πέρα μια χαρά! Τις έκανα και τις δυο με επιτυχία και κέρδισα το παγωτό μου!

2016-10-18-15-27

Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για το πίσω μέρος

2016-10-18-15

Και επειδή μου άρεσε, είπα να το επαναλάβω. Αγοράσαμε άλλα δυο τετράδια με μαύρο σκληρό εξώφυλλο, ένα για τον καθένα τους, για το σχολείο πλέον. Του Γιώργου είναι το τετράδιο Φυσικής, ενώ της Ιωάννας είναι το τετράδιο της Άλγεβρας. Διάλεξαν και πάλι από 2 εικόνες και εγώ με μεγάλη ευχαρίστηση τις ζωγράφισα.

Ο Γιώργος διάλεξε πιο εύκολες εικόνες αυτή τη φορά, που έχουν σχέση με τη Φυσική:

2016-10-18-18-33

Η Ιωάννα από την άλλη αποφάσισε να βάλουμε κάτι σχετικό με τον Χάρι Πότερ, μια που ξαναδιαβάζει τα βιβλία -αυτή τη φορά στα αγγλικά όλα.

hptetradio

Είμαι πολύ ευχαριστημένη απ’ όλα! Επόμενο στόχος μου η ζωγραφική σε καμβά…

3 thoughts on “Το τετράδιο: challenge accepted!

 1. Σοφία

  Ζηλεύω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους! Είναι φοβερά τα τετράδια, συγχαρητήρια!
  Εύχομαι όλα καλά από ‘δω και πέρα, τα άσχημα να μείνουν πίσω!

 2. Pingback: Η Στέλλα ζωγραφίζει – Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

 3. Ποπη

  Χαίρετε

  Γνωρίζοντας οτι εχουν περάσει 6 χρόνια ήθελα να ρωτήσω αν θυμάστε με τι υλικό ζωγραφισατε αυτές τις υπέροχες δημιουργίες πανω στο σκληρό εξώφυλλο.

  Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.