Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Η Στέλλα ζωγραφίζει

Μετά τα τετράδια είχα πει πως θα ήθελα να δοκιμάσω να ζωγραφίσω σε καμβά. Είχα κάνει μια πρώτη προσπάθεια όταν έφτιαξα το δέντρο της αγάπης για τον γάμο της Κατερίνας πέρυσι. Μετά από αυτό έκανα ξανά ένα παρόμοιο δέντρο το καλοκαίρι, για τη Θεανώ που το ήθελε για το γραφείο της. Κάνει μάθημα σε παιδιά και θέλει να της αφήνουν το αποτύπωμά τους όλοι οι μαθητές της. Και πάλι όμως δεν ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα να κάνω. Ήθελα να κάνω έναν κανονικό πίνακα.

2016-11-03-13

Πριν μερικές εβδομάδες έφερε λοιπόν το Lidl είδη ζωγραφικής και είχε ένα ωραίο σετ με ακρυλικά καθώς και πολλά μεγέθη καμβάδες. Άδραξα την ευκαιρία και τα πήρα, χωρίς να έχω κάτι ιδιαίτερο στο μυαλό μου. Είδα μερικά βιντεάκια για ζωγραφική με ακρυλικά για αρχάριους, έψαξα στο Pinterest και έκανα τα πρώτα μου βήματα!

2016-10-30-13-44

Ο πράσινος πίνακας είναι δώρο για τον Γιώργο για τα γενέθλιά του και είναι το Serenity.

2016-11-03-12-29

Η πεθερά μου είδε τον μικρό πίνακα και της άρεσε πολύ. Μου ζήτησε να κάνω κάτι παρόμοιο αλλά σε ηλιοβασίλεμα κι έτσι έκανα και έναν τέτοιο.

2016-11-12-13-10

Η τεχνική αυτή με τις σιλουέτες μου αρέσει πάρα πολύ και μου φαίνεται και εύκολη. Έχω στο μυαλό μου να προσπαθήσω κάτι διαφορετικό τώρα, αν πετύχει θα το βάλω και αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.