Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Τα μικρά μεγαλώνουν

Τα σκυλάκια έγιναν την Παρασκευή 3 εβδομάδων. Έχουν πια (από την προηγούμενη Παρασκευή) ανοίξει τα ματάκια τους, ακούνε τους ήχους γύρω τους και κάνουν προσπάθειες να περπατήσουν σωστά. Προς το παρόν τρέμουν τα ποδαράκια τους, αλλά τα καταφέρνουν! Επίσης ακούσαμε τα πρώτα γαυγίσματα! Μια σταλιά σκατουλάκια και κάνουν κάτι μικρά γαβ. Έχουν τρομερή πλάκα και πραγματικά μπορείς να περάσεις ώρες απλώς κοιτάζοντάς τα! Η Κίκα βέβαια όχι μόνο έχει χάσει την κοιλιά που είχε, αλλά έχει ρέψει η καημένη! Τρώει ασταμάτητα όλη μέρα και δε χορταίνει. Που να προφτάσει να τα ταΐσει και τα τρία…

100_4543.jpg

Από την άλλη τα κατσικάκια δεν έχουν αυτά τα προβλήματα. Το μικρό κατσικάκι περπάτησε κατευθείαν μόλις γεννήθηκε. Έβλεπε, άκουγε, χοροπήδαγε, από την αρχή. Τώρα φυσικά χοροπηδάει ακόμα περισσότερο, πίνει γάλα και τρώει και κάτι χορταράκια. Είναι εξαιρετικά χαριτωμένα τα μικρά!

100_4548.jpg

Μαζί με αυτά, μεγαλώνουν και τα δικά μας μικρά φυσικά! Η Ιωάννα σήμερα έλειπε όλη μέρα σε μια φίλη της. Έχουν αποκτήσει εδώ και καιρό φίλους, άποψη, πρωτοβουλίες… μια δική τους ιδιωτική ζωή.

100_4451.jpg 100_4430.jpg

3 thoughts on “Τα μικρά μεγαλώνουν

  1. Sophia

    Τςτςτςτςτς… τι αφρόντιστα χορτάρια είναι αυτά βρε παιδί μου… Μα τι ζούγκλα είναι αυτή (ανεπρόκοπος κόσμος!!) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
    ;-D

  2. Στέλλα Post author

    Σοφία Σοφία, ανεπρόκοπος κόσμος, πράγματι χαχαχαχαχα Ντροπή στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού! χαχαχα

    Theogr ναι τα μάθαμε χαχα. Ζήτω στις συνταγές!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.