Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Το πισινί σαραβαλάκι

Έκλεισε μαζί μας οκτώ χρόνια. Από την ώρα που έμεινα έγκυος στον Γιώργο μέχρι σήμερα μας πήγαινε Αθήνα – Καλαμάτα άπειρες φορές. Ή μάλλον, για να μη φωνάζει και ο Γιώργος που δεν μπορεί τις ανακρίβειες, όχι άπειρες. Μετριούνται, απλώς είναι πολλές. Γύρω στις 151 υπολογίσαμε στο προηγούμενο ταξίδι μας, μπορεί και παραπάνω (πάντα μονός αριθμός όμως, έτσι; Γιατί, όπως παρατήρησε ο γιός μας, μια φορά ήρθαμε Καλαμάτα, χωρίς να γυρίσουμε Αθήνα).

Με χρώμα πισινί (ξέρετε σαν της πισίνας), μας αναγνώριζαν παντού. Δεν το ταλαιπωρήσαμε ιδιαίτερα και τώρα πήγε σε άλλον ιδιοκτήτη.

Εμείς προς το παρόν είμαστε άνευ αυτοκινήτου και ο Κωνσταντίνος πολύ θα ήθελε να παραμείνουμε έτσι. Υπολογίσαμε πως πολύ περισσότερα χαλάς εάν έχεις αυτοκίνητο, παρά εάν παίρνεις ταξί όποτε χρειάζεται (όταν δεν μπορείς με τα πόδια σου, το ποδήλατο ή τις συγκοινωνίες δηλαδή). Αλλά όχι ακόμα μωρό μου. Σε λίγα χρόνια ίσως.

Για τώρα βρέθηκε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε ένα κάπως πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο, να μην έχουμε πράγματα στα πόδια μας όποτε πάμε ταξίδι. Θα το έχουμε σε καμιά 10αριά μερούλες. Ευκαιρία, γιατί αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουμε το πισινί μας αυτοκινητάκι. Όλο λέγαμε θα του κολλήσουμε και μαργαρίτες πάνω, αλλά δεν το κάναμε ποτέ!

Μέχρι τότε λοιπόν, ποδαράκια, μηχανάκι και ποδήλατο, να δούμε και πως είναι (πρόβα Κωνσταντίνε μου για όταν το αφήσουμε τελείως 🙂 )

Προσπαθώ από χτες να ανεβάσω φωτο, αλλά δεν γίνεται με τιποτα. Οπότε το κάνω έτσι, και όταν με το καλό τα καταφέρω, θα βάλω και τη φωτογραφία…
Το πισινί σαραβαλάκι μας

4 thoughts on “Το πισινί σαραβαλάκι

 1. Sophia

  Θα μου λείψει κι εμένα το αμάξι σας, πράγματι είναι το μοναδικό που έβρισκα στο παρκάρισμα!!!!!! Και όσο και να λέει ο Κωνσταντίνος, την ευχέρεια του να έχεις αυτοκίνητο, δεν την αλλάζω, αυτό που θα άλλαζα ευχαρίστως είναι το Fabia με ένα υβριδικό, σχετικά (εώς και SUVοειδώς) ψηλότερο αυτοκίνητο γιατί το ταξί δεν θα σε πάει στα φαράγγια, ούτε στα δάση, ούτε στα βουνά, ούτε στην μαύρη νύχτα στους φίλους σου!!! Θέλω καθαρή ενέργεια και την θέλω τώρα! (Άντε, καλά, και μετά από λίγα χρόνια…). Αλλά τον καταλαβαίνω πως έχει δίκιο όσον αφορά το οικονομικό, απλώς εγώ το χρήμα δεν το βάζω με τίποτα να μετράει την απόλαυση που σου δίνει κάτι χρηματοφάγο σε σχέση με την έλλειψή του! Κωνσταντίνε, αν θες σας κάνω εγώ το ταξί από βδομάδα, θα σου κάνω και καλή τιμή!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
  ;-D

 2. Koyan

  Σοφία μου, δεν είναι οικονομικό το θέμα για μένα. Το οικονομικό το υπολόγισα για να δείξω ότι ΔΕΝ είναι πιο οικονομικό να έχεις αυτοκίνητο, επειδή μου το είχαν φέρει αρκετές φορές ως επιχείρημα.

 3. Sophia

  Εννοείται, είναι απολύτως βέβαιο πως ΔΕΝ είναι οικονομικό να έχεις αυτοκίνητο, όποιος σου το λέει να του φέρνεις παράδειγμα εμένα!! ΧΑΧΑ!!

 4. Θανάσης

  Διαβαζα “πισινί” και δεν καταλάβαινα, μεχρι που ειδα τιην φωτογραφία 🙂
  Ωραιος ο Γιωργος με τις παρατηρήσεις του! Ετσι εε, σχεδιαζετε χωρις αυτοκινητο τελειως στο μελλον? Thinking outside the box.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.