Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Η Ιωάννα κλείνει τα 15

Τι να πω, το κοριτσάκι μας θα πάει Α Λυκείου το Σεπτέμβρη. Έχει μεγαλώσει πολύ και την χαίρομαι και την καμαρώνω 🙂

Κάθε χρόνο κάνει κάποιο πάρτυ για τα γενέθλιά της. Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που το πάρτυ το έκανε χωρίς εμάς!!! Αλλά και η πρώτη φορά που μαζεύει πραγματική παρέα, παιδιά που περνάει καλά και τα θεωρεί παρέα της κανονική δηλαδή.

Αποφάσισε να κάνει paintball πάρτυ. Είχε κλείσει την πίστα από πριν φύγουμε για το Τόκυο και όταν γυρίσαμε απλώς πήρε τηλέφωνο να το επιβεβαιώσει. Μαζεύτηκαν 8-10 παιδιά, πήγαν για paintball και μετά πήγαν για σουβλάκια. Τους πήγαμε εκεί την τούρτα και μετά τα σουβλάκια την τσάκισαν. Πάλι καλά έμειναν δηλαδή και δυο κομμάτια να τη δοκιμάσουμε κι εμείς μετά χεχε. Και για φωτογραφίες, ούτε λόγος, σιγά μην έβγαζαν.

Την τούρτα τη διάλεξε εκείνη. Δηλαδή διάλεξε το κέικ που ήθελε, διάλεξε και τη διακόσμηση. Είναι marble cake με γέμιση cookie dough buttercream. Στην αρχή λέγαμε να την καλύψουμε με ζαχαρόπαστα, αλλά της άρεσε η εμφάνιση του κέικ που είναι σα στόχος κάπως (και καφέ σαν το χώμα). Άσε που ήμασταν ακόμα και με τζετ λαγκ από το ταξίδι και με το ζόρι στεκόμασταν όρθιες…

Για τα γενέθλιά της είχε ζητήσει κάτι ωραίες μπογιές για τα μαλλιά. Έχουν πολύ ζωηρά χρώματα (μπλε, μωβ, κόκκινο, πράσινο κλπ) και μένουν για λίγα λουσίματα. Αρκεί να έχεις ανοιχτόχρωμα μαλλιά βέβαια. Έτσι έκανε γενέθλια με μαλλί μονόκερου! (τώρα γιατί ο μονόκερος έχει συνυφασθεί με πράγματα πολύχρωμα δεν ξέρω… Ας πούμε μαλλί ουράνιο τόξο!)

Μετά τα έβαψε μπλε 🙂

Χρόνια πολλά Ιωάννα μου! Και πάντα πολύχρωμα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.