Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Καλό καλοκαίρι

Μπήκε και ο Ιούνης.

Μπάνια αργήσαμε πολύ να ξεκινήσουμε φέτος. Το πρώτο το κάναμε τη Δευτέρα που μας πέρασε. Βέβαια από τότε πάμε καθημερινά. Το καλύτερο σημείο της ημέρας είναι όταν στις 8.30 το πρωί έχουμε αφησει τα παιδιά στο σχολείο και πάμε για μια βουτιά στη θάλασσα.  Είναι ήρεμη, δροσερή και απολύτως τέλεια την ώρα εκείνη. Κάνουμε με άνεση το κολύμπι μας και στις 9.30 είμαστε πίσω για δουλειά, ανανεωμένοι και ευχαριστημένοι. Και μετά, το απόγευμα πάμε και όλοι μαζί.

Χτες μάλιστα περάσαμε όλο το πρωινό μας στη θάλασσα. Για πρώτη φορά με πλήρη εξοπλισμό, μάσκες, βατραχοπέδιλα, κουβαδάκια, φτυαράκια, σανίδες (να γιατί ηρεμούμε με τα πρωινά μπάνια), κάτσαμε, ευχαριστηθήκαμε θάλασσα, ουζάκι, μεζεδάκι και ταβλάκι.

Καλό καλοκαίρι λοιπόν!

3 thoughts on “Καλό καλοκαίρι

  1. Sophia

    Ναι, ρε σεις!!!! Φέτος αργήσαμε πάρα μα πάρα πολύ να ξεκινήσουμε τα μπάνια, απαράδεκτο!!!! Αλλά, όπως καταλαβαίνετε, θα επανορθώσουμε άμεσα για τον χαμένο χρόνο!!!
    ;-D

  2. Julia Dream

    Καλά μπάνια, καλές βουτιές, καλό καλοκαίρι και μια από όλα και για μένα βρε παιδάκια! Λίγο βουτιά, λίγο ούζο, λίγο ταβλάκι. Μπας και ξεπήξω! Την καλύτερη δουλειά κανετε 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.