Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Το φρεσκοβαμμένο σπίτι

Μετά από 13 χρόνια αποφασίσαμε να ξαναβάψουμε το σπίτι μας εξωτερικά. Ήθελε κάμποσα πραγματάκια (από υγρασίες και φθορές) και καθώς το βλέπαμε ανακαλύψαμε και κάμποσες κακοτεχνίες που ήθελαν φτιάξιμο επειγόντως. Οπότε μπήκαμε στη διαδικασία να βαφτεί όλο.

Το χρώμα πριν το είχε διαλέξει ο Κωνσταντίνος. Αυτή τη φορά το διάλεξα εγώ. Ήθελα πολύ να γίνει σε πράσινη απόχρωση. Ξέρω πως με το πράσινο ταιριάζει το μπεζ πχ, αλλά εγώ ήθελα κάτι να κάνει πολύ έντονη αντίθεση, να είναι δυναμικό. Έτσι κατέληξα στο πράσινο / μπλε. Δεν είναι ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου όταν διάλεγα χρώματα, αλλά είναι κοντά.

Επίσης πριν μας είχε κάνει το σχέδιο ο skitsofrenis (πριν γίνει γνωστός). Του είχαμε δείξει περίπου το σχέδιο που θέλαμε και το έκανε. Το είχα πει από την πρώτη στιγμή πως δε μου άρεσε το αποτέλεσμα. Τώρα λοιπόν ανέλαβε η Ιωάννα να κάνει το “τατουάζ” μας!

Το αποτέλεσμα είναι αυτό:

Το απόγευμα φαίνεται πολύ όμορφο… Η Ιωάννα έκανε εξαιρετική δουλειά. Όταν δε βαριόμαστε τη φασαρία, θα βάψουμε και μέσα το ισόγειο που θα ήθελε ένα φρεσκάρισμα…

3 thoughts on “Το φρεσκοβαμμένο σπίτι

  1. gaitanaki

    Πολύ ωραία επιλογή και μου άρεσε ποιά στοιχεία βάψατε μπλέ!
    Κουκλίστικο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.