Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Πωλείται House M.D. σαιζόν 1-3

Τον Μάρτιο αγόρασα από το Άμαζον αυτό το box set της σειράς House M.D. (ή στα ελληνικά “Ιατρικές υποθέσεις”). Περιέχει τις 3 πρώτες σαιζόν της σειράς και ήθελα να το κάνω δώρο στον αγαπημένο μου Κωνσταντίνο, που πολύ του αρέσει αυτή η σειρά και ο προβληματικός Dr. House.

Όμως αυτό που δεν πρόσεξα ήταν πως δεν είχε καθόλου υπότιτλους. Μα καθόλου. Ούτε αγγλικούς. Είπαμε να βάλουμε να το δούμε, αλλά δεν καταφέραμε να καταλάβουμε τίποτα (πολλοί ιατρικοί όροι, ο ένας μετά τον άλλο).

Οπότε το επόμενο βήμα ήταν να το πουλήσουμε ξανά. Το δώσαμε στο ebay, μια που οι αμερικανοί μάλλον δεν ενδιαφέρονται για την έλλειψη υπότιτλων, αλλά για μια φορά ακόμα ατυχήσαμε. Είχαμε λάθος διεύθυνση κι έτσι το κουτί, μετά από μια περιπέτεια μηνών στα ταχυδρομεία, μας επέστρεψε πίσω.

Τώρα; ε, είπα να δω μήπως υπάρχει κανείς εκεί έξω που να ενδιαφέρεται κι ας μην έχει υπότιτλους. Το πήραμε (όπως μπορείτε να δείτε από το Άμαζον) 55 ευρώ. Το κουτί δεν είναι πλέον σε άριστη κατάσταση (ας όψεται η περιπέτεια στα αεροπλάνα και τα βαπόρια 🙂 ). Το κουτί -και μόνο- επαναλαμβάνω, είναι ελαφρώς τσαλαπατημένο. Κατά τα άλλα τα dvd ούτε που έχουν ανοιχτεί. Λέμε να το δώσουμε 40 ευρώ + τα μεταφορικά, εάν βρεθεί κανείς.

Οπότε εάν ενδιαφέρεστε, γράψτε εδώ ή στείλτε μου ένα μαιλ (info [παπάκι] stoapeiro . gr -χωρίς τα κενά φυσικά) και τα κανονίζουμε.

Update: Tα dvd εδώθησαν, οπότε δεν πωλούνται πλέον 🙂

One thought on “Πωλείται House M.D. σαιζόν 1-3

  1. Sophia

    Χμ… βασικά, εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα που δεν έχει καθόλου υπότιτλους, μιας και όλα έτσι τα βλέπω, αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν με ενθουσιάζει ο Δόκτωρ Σπίτης βρε παιδί μου….
    ;-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.