Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Πλατινέ ή χάλκινο;

Όπως έχω γράψει και παλαιότερα, η μαμά μου όταν με γέννησε έκανε ένα μεγάλο λάθος. Όχι το ότι με γέννησε (χαχα), αλλά το ότι με έκανε καστανούλα. Της το έχω πει πολλές φορές, καροτί έπρεπε να είναι το μαλλί μου, δε με ακούει. Άλλωστε τώρα είναι αργά.

Ή μάλλον ποτέ δεν είναι αργά, μια που ό,τι δεν κατάφερε η μανούλα, τα κατάφερε ο κύριος Κορρές με τις βαφές του. Οπότε μέχρι πριν το καλοκαίρι, είχα το καστανόξανθοπορτοκαλί χρώμα που τόσο ήθελα. Όμως ο ήλιος του καλοκαιριού είχε άλλη γνώμη. Ό,τι και αν έκανα εγώ, αυτός πλατινέ τα ήθελε τα μαλιά μου. Με βλέπανε κατάξανθη Σουηδέζα και φυσικά κανείς δεν πίστευε ότι δεν είχε γίνει ηθελημένα αυτό.

Σήμερα τα βαρέθηκα εντελώς. Κάτι που έχουμε να πάμε σε βαφτήσια την Κυριακή, κάτι που οι ρίζες είχαν αρχίσει πια να βγάζουν μάτι, είπα θα τα βάψω. Και είπα να τα κάνω λίγο πιο σκούρα, γιατί το ανοιχτόχρωμο δεν το ήθελα. Με την προτροπή του αγαπημένου μου αντρούλη, διάλεξα μια χάλκινη βαφή. Κι έτσι από σήμερα είμαι μια χαλκομαλούσα!

Ακόμα δεν μπορώ να με συνηθίσω. Τα ήθελα λίγο πιο καστανα μάλλον παρά τόσο χάλκινα, λίγο πιο φυσικά ας πούμε. Ε, δεν πειράζει όμως. Από τη μια θα τα συνηθίσω και από την άλλη… σε ένα μήνα πάλι βάψιμο θα θέλουν!

Ωραία είναι που μπορεί κανείς να αλλάζει χρώμα στο μαλλί του σχεδόν όπως τα πουκάμισά του! Πλάκα έχει.

Και για του λόγου το αληθές, ορίστε ένα πριν και μετά:

7 thoughts on “Πλατινέ ή χάλκινο;

 1. Sophia

  ΧΑΧΑ, πάνω που είπα να έχω και μια φίλη Σουηδέζα, μου το γύρισες σε Κέλτισσα!!! (Γιούπι, γιούπι!!) Λοιπόν, για να φυσικοποιηθεί το μαλλί, χρειάζεται αλάτισμα και λιάσιμο σε τακτά χρονικά διαστήματα. Για αυτό, για το προσεχές διάστημα πρέπει να πηγαίνεις συνέχεια για μπάνια στη θάλασσα και βόλτες, και επειδή δεν είναι να σας έχει κανείς εμπιστοσύνη εσάς, θα έρχομαι κι εγώ να σας επιβλέπω στις παραπάνω δραστηριότητες. Επίδραση της αλκοόλης στο αποτέλεσμα δεν έχει αναφερθεί, αλλά I’m more than willing to experiment! Που είπαμε είναι εκείνες οι ωραίες ποικιλίες με τις μπύρες????
  ;-D

 2. aremare

  α! όλα κι όλα, εμενα μου αρεσε.
  Ιρλανδέζα μου κάνει.
  Και γω κάποτε τα έκανα τόσο χάλκινα-κόκκινα (σαν Σκοπιανή μου έλεγε ο αντρας μου-του αρεσαν όμως).
  Αλλά….μια φορά ξανθιά,για πάντα ξανθιά.
  Ειναι καλή αλλαγή.Μεγειά!!

 3. Julia Dream

  Στελλα είναι πολύ ωραία τα χάλκινα, μου κάνει πιο ζεστή, φθινοπωρινή απόχρωση! Το ξανθό είναι επίσης ωραίο και σου πάει πολύ! Χρειάζονται και οι αλλαγές που και πού για την ανανέωση! 🙂

 4. Στέλλα

  Μμμμ… Κέλτισσα, Ιρλανδέζα… σίγουρα τα προτιμώ από το Σουηδέζα 🙂
  Ωραία είναι, δε λέω. Εάν είχε πιάσει και καλά η βαφή, θα ήταν ακόμα καλύτερα!
  Χρειάζονται οι αλλαγές, χρειάζονται! Εγώ σιγά σιγά τα συνηθίζω, οι άλλοι γύρω μου παθαίνουν ένα σοκ όταν με πρωτοβλέπουν.
  Όσο για τα μπάνια, εμείς από Δευτέρα θα είμαστε στην παραλία. Σοφία (και όποιος άλλος θέλει) σε περιμένουμε!

 5. Sophia

  Ωραία, κλείσαμε λοιπόν, Δευτέρα παραλία, και μετά? Ποτάκι? Βόλτες? Θα έχω πολλές ώρες στην διάθεσή μου!!!! Μην σου πω και όλη την νύχτα!
  ;-D

 6. eleni

  Δεν το πιστεύω! Καλά είσαι όμορφη με ό,τι χρώμα και να’ναι…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.