Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Φράουλες μες το χειμώνα

Δε λέει να χειμωνιάσει ακόμα. Έβαλε από χτες λίγη παραπάνω ψυχρούλα, ίσα για να βάλεις ζακέτα το απόγευμα όμως. Στη θάλασσα βουτήξαμε τον προηγούμενο μήνα, αλλά θα μπορούσαμε κάλλιστα να έχουμε βουτήξει μια από τις προηγούμενες μέρες.

Δεν παραπονιέμαι, ωραία είναι. Καθυστερείς να κατεβάσεις τα χειμωνιάτικα, έχεις χρόνο και άνεση να πλύνεις καμιά κουρτίνα, κυκλοφορείς με τα κοντομάνικα, κάθεσαι έξω με χαρά, ρίχνεις κάνα σουτάκι στην τρομερή μπασκέτα που πήρες μαζί με τη Σοφία. Είναι όμορφη αυτή η εποχή, χωρίς φοβερές ζέστες και φοβερά κρύα. Άσε που κάνεις οικονομία μια που δεν ανοίγεις θέρμανση!

Το καλύτερο όμως είναι οι φραουλιές μας. Αποφάσισαν πως τώρα είναι μια πολύ καλή εποχή να κάνουν φραουλίτσες. Έτσι έχουμε φάει καμιά δεκαριά φράουλες μέσα στον Νοέμβρη! Κρίμα να μην κάνουν πιο πολλές, μόλις μας τελείωσε η μαρμελάδα που είχαμε κάνει την άνοιξη 🙂

One thought on “Φράουλες μες το χειμώνα

  1. Sophia

    Αχ, ναι, αυτή η μπασκέτα είναι πόρωση (αν και εμένα εκείνη η ελίτσα κάπως με ενοχλεί γιατί πιάνονται τα μαλλιά μου, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, δεν μπορώ να κάνω βολές από μακριά!). Αχ, τι καλές που είναι οι φραουλίτσες σου (και τα φυτά ΤΙ ΤΕΡΑΤΑ!!!) η ρόκα τι κάνει??? Να έρθω με την πιατέλα μου?
    ;-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.