Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Η Πάτρα και οι Συνταγές

Το σαββατοκύριακο κάναμε ένα ταξιδάκι αστραπή στην Πάτρα. Πήγαμε με το φορτηγάκι του πεθερού μου να μεταφέρουμε τα πράγματα του αδερφού του Κωνσταντίνου πίσω στην Καλαμάτα. Με λίγα λόγια: μετακόμιση…

Οι παππούδες κράτησαν τα παιδιά κι εμείς καβαλήσαμε το φορτηγάκι και πήγαμε στην Πάτρα. Εάν εξαιρέσουμε τον τρομερό θόρυβο που κάνει το φορτηγάκι, η διαδρομή ήταν πολύ ωραία και φτάσαμε στην Πάτρα χωρίς να το καταλάβουμε.

Η Πάτρα λόγω εορτής του Αγίου Ανδρέα, είχε στολιστεί γιορτινά και όλοι οι δρόμοι είχαν φωτάκια, αγγελάκια, αστεράκια κλπ κλπ. Νόμιζα πως είχαμε βρεθεί σε άλλη χώρα και άλλο χρόνο ξαφνικά, πως είχαμε τηλεμεταφερθεί σε ένα μέρος που είχαν Χριστούγεννα! Ε, καλά κι εδώ έχουν αρχίσει το στόλισμα, αλλά μιλάμε ΚΑΜΙΑ σχέση. Μόνο το χιόνι έλειπε δηλαδή!

Με την ευκαιρία, είχαμε κανονίσει και μια συνάντηση με ανθρώπους από το site των Συνταγών. Είχα πολύ αγωνία και ανυπομονησία για να πω την αλήθεια. Είναι περίεργο να συναντάς ανθρώπους που δεν τους έχεις δει ποτέ σου, παρά μόνο έχεις διαβάσει αυτά που γράφουν σε ένα φόρουμ. Έχω συναντήσει και άλλους από το site, αλλά μέχρι τώρα μεμονομένα. Ήταν η πρώτη φορά που πήγα σε τέτοια συνάντηση όπου βρέθηκαν καμιά 10αριά ατομα μαζεμένα. Και για μια ακόμα φορά, ένιωσα περήφανη για αυτό που έχουμε πετύχει με τον Κωνσταντίνο. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για αυτό το site, και η δουλειά μας αναγνωρίζεται, ακούμε καλά λόγια, βλέπουμε τον κόσμο να διασκεδάζει, να κάνει φίλους, να περνάει καλά. Και μερικές φορές, να βρίσκει και χαμένους συγγενείς! Είναι δεύτερη φορά που βρίσκονται εκεί μέσα συγγενείς που δεν ήξεραν ο ένας την ύπαρξη του άλλου. Call me Nikolouli!!! Και -δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι για το ίντερνετ- εγώ έχω κάνει φίλους σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο μέσα από αυτό.

Ήπιαμε καφεδάκι, πήγαμε για μπυρίτσες, φάγαμε, ήπιαμε και τα είπαμε μια χαρά. Περάσαμε θαυμάσια και φύγαμε γελαστοί και χορτάτοι.

Σήμερα τελειώσαμε με το φόρτωμα των πραγμάτων και επιστρέψαμε (μετά από ένα ακόμα καφεδάκι). Περάσαμε και από τη Σοφία που έχει πήξει αυτές τις μέρες με το φεστιβάλ και τις άλλες χιλιάδες δουλειές που έχει αναλάβει.

Συνολικά, ένα σούπερ σαββατοκύριακο που έκλεισε με δυο παρτίδες ξερή ανάμεσα στους 4 μας. Τα αγόρια νίκησαν τα κορίτσια, αλλά υποσχόμαστε εκδίκηση!!!

2 thoughts on “Η Πάτρα και οι Συνταγές

  1. Sophias

    Λοιπόν, κυρία Νικολούλη, έχω κάτι ξαδέρφια που έχω χάσει τα ίχνη τους!! Θα σας πληρώσω σε γιαούρτι τσίλι!!!
    ;-D

  2. Στέλλα Post author

    Α ναι, τέλεια!!!! Ευχαρίστως τις δεχόμαστε τέτοιες πληρωμές, μόνο που θα θέλουμε προκαταβολή όπως καταλαβαίνετε! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.