Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Νεώτερα

Μιλάμε για πολύ τρέξιμο γενικώς. Δουλειά, δουλειά, δουλειά και υπολογιστής από το πρωί ως το βράδυ. Όλο λέω να κάνω ποστ και όλο το αναβάλλω για κάτι που τυχαίνει.

Οπότε στα γρήγορα λέω τι έχει συμβεί:

1. Η συνάντηση των Συνταγών πήγε εκπληκτικά, τέλεια, καλύτερα δε γινόταν. Θα μπορούσα να γράψω σελίδες ολόκληρες. Δε γίνεται θα αφιερώσω ένα ποστ για αυτή και όσα έζησα εκεί. Μέχρι τότε, εάν θέλετε, ρίξτε μια ματιά στο φόρουμ μας.

2. Η Ιωάννα έμαθε μέσα σε 5 λεπτά να λέει την ώρα. Αφορμή το -πολύ όμορφο- ρολογάκι με τον Σνούπι που της έστειλε η Γιωργία και το οποίο δεν έχει βγάλει από το χέρι της. Μας έκανε τρομερή εντύπωση η άνεση με την οποία κατάλαβε πως λειτουργεί το πράγμα (και το “και” και το “παρά”).

3. Ο Γιώργος έχει κάνει μέσα σε μια εβδομάδα, τρομερές προόδους στη γραφή του. Κάθετε κάθε μέρα με τη διευθύντρια του σχολείου και κάνουν εξάσκηση. Πήραν ένα τετράδιο με τετραγωνάκια και εξασκεί εκεί μέσα τα γράμματά του. Είναι απίστευτη η αλλαγή. Και αυτό φυσικά θέλει το δικό του ποστ. Αναμείνατε.

Συνταγές, πελάτες, παιδιά, συλλογος γονέων με έχουν κάνει να τρέχω. Που θα πάει, θα σταματήσω 🙂

3 thoughts on “Νεώτερα

 1. Sofia

  XAXA, καλά, έχουν πέσει τα σάλια μου με όλα τα φαγητά!!!! Άντε, και στην επόμενη συνάντηση να έχει τριπλάσιο κόσμο!!! (Έλα και προς τα εδώ να τρέξεις λίγο γιατί βλέπω χαλάρωση στο μαγαζί!!!!!)
  ;-Ρ

 2. tdjm

  Oμορφη η συνάντησή σας….και τα φαγητά σκέτος πειρασμός.

  Με ενδιαφέρει η πρόοδος του Γιώργου..έχω κι εγώ έναν μικρό 9 χρονο μάλλον με δυσγραφία και πρόβλημα στην ανάγνωση ..

  Τι ακριβώς κάνουν με την δασκάλα???

  Ευχαριστώ

 3. wise aineolach

  wraia einai h zwh sas, xairomai na sas diabazw. panta kala kai na “trexete” se dhmiourgika pragmata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.