Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Σούπερ τριήμερο μέρος 1ο

Έλειπε και πάλι ο Κωνσταντίνος ταξίδι, μια ολόκληρη εβδομάδα.

Ήρθε το Σάββατο και φυσικά είχαμε μεγάλες χαρές στο σπίτι. Πάντα φέρνει το κατιτίς του στα παιδιά όταν γυρνάει από το ταξίδι, αλλά αυτή τη φορά είχε μεγάλη επιτυχία το κατιτίς! Έφερε στον Γιώργο μινιατούρες από το star wars για τη συλλογή του και έφερε στην Ιωάννα ένα σετ με χάντρες για να φτιάχνει κοσμήματα. Και οι δύο -φυσικά- ξετρελλάθηκαν!

Κάθισαν με τον Γιώργο και διάβασαν και τους κανόνες του παιχνιδιού που μπορεί να παίξει κανείς με τις φιγούρες αυτές. Είναι βέβαια στα αγγλικά, αλλά καθόλου δεν τον χάλασε αυτό. Παιχνίδι στρατηγικής και star wars δυο σε ένα; Τι άλλο να ζητήσει;;;

Εγώ κάθησα λίγο με την Ιωάννα και κοιτάξαμε τις χάντρες. Με λίγη βοήθεια από εμένα γιατί δεν ήταν εύκολο να περαστούν όλες οι χάντρες στα σκοινάκια που είχε, έφτιαξε ένα όμορφο μπρελοκάκι. Γενικώς της αρέσουν οι κατασκευές και είναι πολύ καλή σε καταστάσεις που θέλουν λεπτούς χειρισμούς.

Ο Γιώργος δεν μασκαρεύτηκε. Βγήκε λίγο μόνο από το σπίτι και κάτσαμε στον ήλιο, αλλά επειδή η στολη του είναι πολύ λεπτή και στενή (με αποτέλεσμα να πρέπει να τη φοράει σκέτη, χωρίς πολλά ρουχα από μέσα), είπαμε να μην ντυθεί για να μη χειροτερέψει ο βήχας. Η Ιωαννούλα παράτησε τις στολές για κυρίες και πριγκίπισσες που είχε και αποφάσισε να ντυθεί καουμπόης (με τα όσα είχα πάρει εγώ που ντύθηκα στη γιορτή των παιδιών). Μπορώ να πω πως της πήγαινε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη! (ακόμα δεν έχω φωτογραφίες από το μασκάρεμά μας στη γιορτή του σχολείου. Θα τις πάρω σύντομα όμως και θα τις ανεβάσω και αυτές).

Πήγαμε για φαγητό στην πεθερά μου και γυρίσαμε σπίτι και ηρεμήσαμε και ξεκουραστήκαμε. Ήταν ένα πολύ όμορφο και ήρεμο Σάββατο και κάπως έτσι -και καλύτερα- πήγαν οι επόμενες μέρες (ανεβάζω σύντομα το παρτ του και παρτ θρι :) ).

3 thoughts on “Σούπερ τριήμερο μέρος 1ο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.