Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Αρχή με βροχή

Μπήκαμε ξανά στην ρουτίνα 🙂

Πρωινό ξύπνημα, πρωινό φαγητό, ετοιμασία των τάπερ, πλύσιμο, κοτσιδάκια, παπούτσια και σχολείο.

Το πρωί τα παιδάκια μας, με τις τσάντες στους ώμους, πήγαν πρώτη μέρα στο σχολείο. Δευτεράκι και τεταρτάκι φέτος…  Μετά από τόσα χρόνια και πάλι ένιωσα να κατακλύζομαι από αγάπη όταν τα είδα να περνάνε την πόρτα του σχολείου έτσι δίπλα δίπλα για πρώτη μέρα… Μιλάμε για σούπερ χαζομαμά 🙂

dscf1524

Το καλοκαίρι τελείωσε νωρίς φέτος. Βροχές (“τα πρωτοβρόχια μαμά” μου είπε η Ιωάννα. “ποιά πρωτοβρόχια παιδί μου. Για να τα πούμε πρωτοβρόχια θα πρέπει να έχει ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ να βρέχει το καλοκαίρι 🙂  “), ήδη έχουμε κουβερτάκι το βράδυ, μακρύ παντελόνι και το πρωί ζακέτα.

Μου φαίνεται όμως απίστευτο το πόσο εύκολα ξαναπέφτει κανείς στην ρουτίνα. Το σαββατοκύριακο φτιάξαμε την ντουλάπα των παπουτσιών, πετάξαμε τα διαλυμένα παπούτσια, βάλαμε στην άκρη αυτά που δεν τους κάνουν πια κλπ, φτιάξαμε τη βιβλιοθήκη με τα καινούρια βιβλία, ντύσαμε τα σχολικά βιβλία, φτιάξαμε ετικέτες για τα τετράδια. Τι ωραία που ήταν!

Επίσης ωραίο είναι που τα παιδιά πέφτουν νωρίς για ύπνο και έχεις το βραδάκι να ηρεμήσεις.

Ξέρω πως θα έχει τρέξιμο με το διάβασμα, τα φροντιστήρια, ωδεία κλπ, αλλά είναι και ωραία…

ΥΓ Όπως είπα στην τίτλο, αρχή με βροχή. Τι βροχή ήταν αυτή σήμερα;;;; Πρώτη φορά είδα τέτοια ποσότητα νερού να έρχεται με τόση φόρα προς το σπίτι. Πλυμμήρισαν τα πάντα εδώ. 1 δάχτυλο νερό στο σαλόνι και την κουζίνα! Απίστευτο νερό λέμε…

3 thoughts on “Αρχή με βροχή

  1. Sophia

    XAXA, έχετε δηλαδή και εσωτερική πισίνα??? Κοίτα, άμα θέλετε και τζακούζι, έχω κάτι ωραία καλαμάκια (χιχιχιχι) να κάνουμε μπουρμπουλήθρες!!!!
    ;-Ρ

  2. Στέλλα Post author

    Σοφία είχαμε πράγματι πισίνα (εξωτερική ΚΑΙ εσωτερική, όχι παίζουμε), αλλά μετά βγήκε ο ήλιος και πάει… χχαχααχαχα.
    toomanytribbles σε ευχαριστούμε για τα καλά λόγια, αλλά ε, δεν είμαστε και για θαυμασμό 😛 Δεν κάνουμε κάτι ιδιαίτερο και εξαιρετικό, περνάμε απλώς όμορφα τον καιρό μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.