Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Γενικά και αόριστα :)

Τις τελευταίες μέρες είχαμε και πάλι προβλήματα με το site των Συνταγών. Η κίνηση αυξήθηκε πολύ (χτυπήσαμε πάνω από 50.000 την ημέρα) και το καημένο βόγγηξε.

Απ’ όσο είδαμε υπάρχουν 2 ειδών μαγείρισσες. Αυτές που κανονίζουν από το πρωί τι θα φτιάξουν και μπαίνουν κατά τις 9  και οι μαγείρισσες της τελευταίας στιγμής που μπαίνουν κατά τις 1 🙂 Τις ώρες εκείνες λοιπόν το σάιτ φορτωνόταν σα γαϊδουράκι, βόγκαγε και κάποια στιγμή τα’ φτυνε και έπεφτε. Τι να κάνει και αυτό.

Περάσαμε μια εβδομάδα λοιπόν αρκετά πιεστική γιατί προσπαθούσαμε να βρούμε τι ακριβώς έφταιγε και τι μπορούσαμε να κάνουμε εμείς για αυτό. Κάναμε αναβαθμίσεις σε ό,τι μπορούσαμε, διορθώσαμε προβλήματα, κάναμε monitoring, ξενυχτήσαμε κλπ κλπ Στο τέλος επιστρατεύσαμε άλλους, πιο ειδικούς. Μας κόστισε κάμποσο η εβδομάδα αυτή, αλλά επιτελους τα προβλήματα λύθηκαν και το σάιτ τρέχει. Δεν είναι γαϊδουράκι πλέον, αλλά η ταχεία!

Χτες το πρωί, μετά από ένα καλό ξενύχτι, δεν είχαμε διάθεση για δουλειά. Είχαμε περάσει το βράδυ κάνοντας και την τελευταία μεγάλη αναβάθμιση στο πρόγραμμα του φόρουμ, ελπίζοντας πως θα λυθούν τα προβλήματα. Κάναμε μια ωραία βόλτα με τα ποδήλατά μας, ήπιαμε το καφεδάκι μας στον ήλιο, πήγαμε σούπερ μάρκετ και γυρίσαμε στο σπίτι κατά τις 10 για να ξεκινήσουμε δουλειά. 2 ώρες με το ποδήλατο και καφές στην παραλία μπορούν να σου φτιάξουν το κέφι απίστευτα 🙂 Το κέφι βέβαια εξανεμίστηκε οταν το σάιτ έπεσε για μια ακόμα φορά παρά τις προσπάθειές μας.

Το καλό είναι πως ο πιο ειδικός από εμάς που το ανέλαβε χτες, έκανε δουλειά. Έτσι, το απόγευμα ηρεμήσαμε ξανά, βλέποντας πως τα πράγματα πάνε καλά. Το βράδυ (Παρασκευή ε; ) πήγαμε για την καθιερωμένη μπιρίμπα μας και έφυγαν και τα τελευταία ίχνη κακοδιαθεσίας.

Σήμερα το πρωί, ενώ κοιμηθήκαμε σχετικά αργά, είχαμε κλείσει πατζούρια και δεν είχαμε και παιδιά στο σπίτι, ξυπνήσαμε και οι δυο από τις 7 χαχαχαχαχαχααα.  Τι ωραία που είναι να είσαι ήρεμος, να διαβάζεις το βιβλιαράκι σου ακούγοντας μουσική (από το καινουριο  e-reader σου), να ξέρεις πως όλα είναι εντάξει και μάλιστα θα έχεις και φίλους το μεσημεράκι για επίσκεψη.

Πιστεύω θα είναι ένα ωραίο σαββατοκύριακο 🙂

3 thoughts on “Γενικά και αόριστα :)

  1. Sophia

    Μα, τί πρεμούρα και αυτή, έπαθα κι εγώ πρωί πρωί που είδα τον Koyan Σαββατιάτικα στα ιντερνέτια!!!! Ξεκουραστείτεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
    😉

  2. Στέλλα Post author

    Αταίριαστε έχουμε βάλει διαφημίσεις 🙂 Και από το Google και από άλλους αλλά και από μεγάλες εταιρείες όπως η Βιτάμ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.