Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

Σκάφος 2

Μετά την Επίδαυρο, επόμενη στάση το Αγκίστρι. Το Αγκίστρι είναι μέρος φορτωμένο με αναμνήσεις για εμάς, μια που είναι ο τόπος της Μοιραίας Συνάντησης (εκεί δηλαδή που ο αγαπημένος μου και εγώ γίναμε ζευγάρι). Μεγάλη ιστορία αυτή και το ίντερνετ καφέ δεν είναι και ο καταλληλότερος τόπος για αυτή. Μια άλλη φορά.

Τώρα έχουν σειρά άλλα. Λοιπόν περνάμε πολύ καλά, η θάλασσα είναι σχετικά ήρεμη, κάνουμε μπάνιο ΟΛΗ μέρα, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Τα παιδιά όπως είναι αναμενόμενο έχουν μεγαλύτερες αντοχές από εμάς. Ειδικά η Ιωάννα πρέπει να ανεβοκατεβαίνει αυτή τη σκάλα τουλάχιστον 200 φορές τη μέρα. Κάθε τόσο μπαίνει στη θάλασσα “για να δροσιστεί”.

Γεγονότα:

  • ο Γιώργος έκανε την πρώτη του βουτιά από το σκάφος (ηθελημένη). Μεγάλο γεγονός για ένα παιδάκι που πέρσυ σταγόνα αν έβρεχε τα μάτια του θα μας άκουγαν σε απόσταση 3 χιλιομέτρων.
  • Κάναμε βόλτα όλοι μαζί με τις μάσκες μας και βλέπαμε το βυθό. Έτσι κι αλλιώς είναι ωραία εμπειρία, αλλά όταν το κάνεις μαζί με τα παιδιά, που βλέπουν κοχύλια, ψάρια και αχινούς και ενθουσιάζονται, είναι εκπληκτικό…

Τώρα είμαστε στην Αίγινα. Κάναμε κι εδώ τις βόλτες μας. Είναι πολύ όμορφη και στον Γιώργο φάνηκε “πολύ παράξενη πόλη”. Τον ρώτησα γιατί και μου είπε πως είναι όλα παράξενα, όλα πολύ διαφορετικά από την Καλαμάτα.

Συναντηθήκαμε και με το φίλο μας τον Σταμάτη. Γενικά περνάμε πολύ καλά. Τα λέμε μάλλον από την Επίδαυρο ξανά.

One thought on “Σκάφος 2

  1. nikolas

    Με γύρισες πολλά χρόνια πίσω! Θυμήθηκα τις βουτιές που κάναμε με τον πατέρα μου. Διαγωνισμούς άπνοιας και μακροβούτι… Να περνάτε πάντα έτσι καλά. Καλές διακοπές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.